About me

Een tijdje geleden bedacht ik me plots dat jullie eigenlijk geen flauw idee hadden wie het gezicht achter Zwartraafje was. Ik was dan ook zo gelukkig met de afbeelding die Taku Salvemini maakte voor de homepage van mijn site, dat ik er nog niet bij had stilgestaan dat jullie enkel de ‘comic’-achtige versie van mezelf kenden.

colorfinalminiOok Emmy maakte een erg mooie tekening voor me, die bij de boeken-rubriek staat te pronken, maar ook al geven die tekeningen wel mijn hobby’s weer, toch miste er nog iets. Na een vrij lange zoektocht (ik ben echt NIET fotogeniek) heb ik dan toch een foto gevonden. Yep, die daar linksboven … dat ben ik. 🙂

 

 

Maar vermits een foto niet alles zegt stel ik mezelf eventjes vriendschapsboekjes-gewijs aan jullie voor …

Naam: Liesbet

Leeftijd: 32 jaar (nog enkele maanden alleszins)

Jarig: begin van de zomervakantie en dus gelukkig nooit tijdens de examens

Broers/zussen: 2 jongere broers van wie ik altijd de grote zus zal zijn, ook al steken ze beide minstens een hoofd boven me uit

Studie: Graduaat in het bibliotheekwezen (al eventjes afgestudeerd ondertussen)

Droomberoep: Ik heb lange tijd kleuterleidster willen worden, maar later is daar verandering in gekomen. Eigenlijk doe ik nu met deze blog wel voor een groot deel waar ik vroeger van droomde.

Hobby’s: lezen, knutselen, haken, breien, kruisjessteek, bakken, bloggen, kaartjes maken, …

Ik hou van: familie en vrienden, onze twee cavia’s (Chewie & Gimli) maar natuurlijk nog het meeste van mijn echtgenoot

Hekel aan: andijvie, venkel, spruitjes, de volgende vraag

quotepickingfiveFavoriete schrijver: Ja, deze vraag. Het lijkt me altijd zo gemeen om er slechts enkele te vermelden vermits die lijst nu eenmaal ontzettend lang is. Ik kan er een hele middag over nadenken en uiteindelijk nog geen top 10 kunnen selecteren, laat staan één favoriet uitkiezen.

 

 

once-upon-a-timeFavoriete serie: Hmmm, dat zijn er ook meerdere … maar één van de recentste is ‘Once upon a Time’

Favoriete film: Blijkbaar ben ik gewoon niet goed in ‘favoriete’-vragen. Het hangt ook erg af van hoe ik me voel op een specifiek moment. Enkele die echt indruk hebben gemaakt: Billy Elliot, American Beauty, Hilary & Jackie, de Harry Potter-verfilmingen, vrijwel elke Tim Burton-film, Immortal Beloved, Saving Grace & Ordinary Decent Criminal die me gegarandeerd doen lachen (iedere keer opnieuw), …

Favoriete eten: Sushi of smosh met kroketjes

Favoriete dessert: Oh oh, je hebt misschien al gemerkt dat ik vrij regelmatig aan het bakken sla en dus van verschillende dessertjes hou. Dus hou ik het maar bij waar ik momenteel het meeste zin in heb … blijkbaar zijn dat scones met clotted cream en confituur (ook al is het 21u ’s avonds)

Favoriete drank: De drankjes die ik het lekkerste vind zijn jammer genoeg niet zo vriendelijk voor de lijn. Ik hou immers erg van de Bananachoc die je bij Quetzal kan drinken, of een warme chocolademelk. Doorgaans hou ik het echter bij thee (momenteel is hier de granaatappel-framboos variant van Pickwick mijn favoriet)

Favoriete kleur: Paars, paars, paars … All things purple
Verzameling: Twee zaken verzamel ik al sinds ik 9 was. De Forever Friends-beertjes die je tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt en een vrij uitgebreide verzameling met allemaal verschillende theezakjes

Favoriet kapsel: Ik kan mijn haar ondertussen op een aantal verschillende manieren vlechten, maar eigenlijk draag ik het het liefst los.

Lievelingsmuziek: Ik hou zowel van klassiek als van rock. Hierdoor kan je dan ook de soundtrack van Hilary & Jacky, een cd van Yiruma en een box met muziek van Tsjaikowsky terugvinden in het rek, naast albums van Muse, Eels, Radiohead, Blood Red Shoes, Skunk Anansie, …

 

5 gedachten over “About me”

      1. Of de ‘originele’ smosh met blokjes ham ipv garnalen.
        Hier ook nog altijd één van de favorieten bij warm weer.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.