Foto-update

fotoupdate1Eigenlijk zou ik nu in de zetel moeten zitten om aan mijn volgende boek voor de leesmarathon te beginnen. Maar ondanks de Books & Kisses Read-a-Thon wil ik natuurlijk deze blog niet uit het oog verliezen. Vandaar dat ik me toch nog ‘snel’ aan deze post waag waarin het vooral de foto’s zijn die in het spotlicht worden gezet …

 

DSCN4438[1]  DSCN4442[1]

Mijn outfit voor de Antwerp Convention vlak voor het omkleden en vertrekken …

DSCN4484[1]Of de inscriptie die Ann Janssens voor me in mijn exemplaar van ‘Drakenkoningin’ noteerde. Voor wie het niet kan lezen … ‘een boekje vol draken voor een echte fantasyprinses als herinnering aan deze fijna dag op Antwerp Conv. Geniet ervan!

 

 

 

DSCN4437[1] DSCN4435[1]

Enkele van mijn favoriete bloemen. Van de rechtse hadden jullie dat door de kleur natuurlijk meteen verwacht, maar ik vind het vooral leuke dat ze allebei zo lekker ruiken en hierdoor meteen het hele huis opfleuren.

DSCN4416Joepie! Het is me dan toch gelukt. Een tijdje geleden vermelde ik hier al dat ik op zoek was naar het perfecte scones-recept. Nadat ik van mijn allereerste High-tea had genoten bedacht ik me immers dat ik evengoed zelf scones kon bereiden. Alleen duurde het dus eventjes vooraleer ik een goed recept had gevonden. Na meerdere pogingen vond ik dat dan toch dankzij de Allerhande. Ja hoor, ik heb drie planken voor kook -en bakboeken in huis en het recept dat uiteindelijk het beste bleek te zijn komt dus uit het gratis magazine van A.Heijn.

2014-04-30 19.39.19Jullie hebben misschien al eerder gemerkt dat ik me bezig hou met het maken van kaartjes. Dat daar vrij veel materiaal bij komt kijken heb ik dan waarschijnlijk ook al eens eerder vermeld. Maar om een idee te geven van de hoeveelheid materiaal … dit zijn enkel nog maar de lintjes. Het zijn er ondertussen zoveel geworden dat ik een handigere manier aan het zoeken was om ze te bewaren. Voor praktisch elk mogelijk kaartje heb ik ondertussen wel een geschikte kleur in huis.

2014-04-30 19.37.53Dankzij mijn vriendin die niet één, maar twee keer geluk had bij wedstrijden kan ik binnenkort naar Divergent gaan kijken. Als alles goed gaat, lukt dat misschien deze week nog. Ik ben alleszins al erg nieuwsgierig.

2014-04-30 15.27.54Deze had ik al wel gezien. Maar nu ik dankzij Young Adult Bookposse deze dvd won, heb ik natuurlijk meteen ook het perfecte excuus om de dvd van The Hunger Games aan te kopen.

 

 

 

 

4 gedachten over “Foto-update”

    1. Dankjewel, ik moet eigenlijk nog eens een foto posten waar ik hem effectief aan heb. Jammer genoeg zijn er op de beurs wel vrij veel getrokken door andere bezoekers maar ik heb ze nog niet zien verschijnen op FB.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.