Books & Kisses Read-a-thon

Untitled-2Ik weet dat ik nogal laat afkom met deze post, vermits de Books & Kisses Read-a-Thon ondertussen al aan zijn tweede dag toe is.  Het is echter vrij druk geweest en de tijd die ik heb wil ik natuurlijk liefst vullen met het lezen van boeken. Jammer genoeg zijn er een aantal zaken die echt wel moeten gebeuren en dus niet kunnen worden uitgesteld. Maar vanaf die klusjes zijn uitgevoerd probeer ik weg te duiken in één van de boeken die ik deze week heb klaarliggen.  Soms probeer ik de twee zelfs te combineren, zo was ik gisterenavond achter het fornuis aan het lezen terwijl ik het avondeten aan het bereiden was.

DSCN4483[1]De eerste dag was meteen een goede start voor me, vermits ik alvast het onderste boek van deze stapel kon uitlezen. Vandaag was het echter vrij druk en leek ik minder ‘lees’-tijd te hebben dan verwacht waardoor ik nog maar halfweg mijn tweede boek ben geraakt.  Momenteel ben ik het het bovenste boek, namelijk ‘Noah’ van Jacquelyn Frank aan het lezen. Terug eventjes in het Engels en een boek met net geen 500 pagina’s. Ik heb deze boeken wel klaarliggen, maar vermits ik morgen langs de bibliotheek moet passeren zou daar nog wel verandering in kunnen komen.

DSCN4485[1]Natuurlijk heb ik net nu steeds meer ideetjes voor blogposts, maar dankzij deze Read-a-Thon gaan er daar deze week waarschijnlijk net iets minder van verschijnen.  De vrije tijd is deze week echt wel zoveel mogelijk geboekt als leestijd. Al hou ik me ook met alle plezier bezig met de Challenges die aan deze Books & Kisses Read-a-Thon verbonden zijn.  Zo heb ik alvast een poging ingestuurd voor de ‘Name a Book’-challenge en ondertussen werd ook deze foto doorgemaild voor de ‘Achter de rug’-uitdaging.

Ik tracht jullie alleszins op de hoogte te houden van mijn vorderingen.

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.