Lichte achterstand … dus veel foto’s

DSCN2266In de tussentijd ben ik jarig geweest. In één van de vorige posten had ik al een foto geplaatst van enkele vroege verjaardagspakjes. Ondertussen heb ik er nog enkele leuke gekregen. Een handtas, een cupcake- boodschappentas, een leuk kookboek, toffe cd, twee mooie armbanden, een boekje van Forever Friends, een cupcake-puzzel die ik ondertussen natuurlijk al heb gemaakt :), ….

 

DSCN2299

Voor mijn verjaardagsfeest heb ik verschillende salades gemaakt en natuurlijk ook enkele desserts. Van eentje moet ik de foto nog uploaden, maar de andere recepten kunnen jullie alvast bekijken. (voor de geïnteresseerden: witte chocomousse met aardbeien, chocoladetaart met petit-beurrekoekjes, tiramisu met rode vruchten, witte chocoladekaastaart met frambozen en marsepein). Toen gisteren de dochter van mijn nicht nog eens langs kwam om te knutselen hebben we het slechte weer ook aangegrepen als bak-excuus. Bij deze kan ik jullie dus alvast laten weten dat de chocoladekoekjes met chocoladechips van Nigella heel erg lekker zijn.

DSCN2268

DSCN2269 DSCN2278

Toen we net terug waren van een korte vakantie bleek dat ik de nieuwe cd van Linkin Park had gewonnen. Ondertussen ben ik ook dankzij Jim naar ‘Abraham Lincoln, Vampire Hunter’ kunnen gaan zien. De eerste 3D-film die ik zag en ik vond hem heel tof. Al heeft dat laatste waarschijnlijk meer met Tim Burton’s invloed te maken dan met die 3D-brilletjes. 🙂

DSCN2306De dag nadien kwam er een nog leuker mailtje binnen. Nog niet zolang geleden deed ik mee aan een wedstrijd van Uitgeverij Luitingh Slijthof Fantasy. Ze vroegen hoeveel fantasyboeken ze in 2012 zouden uitgeven en blijkbaar was mijn antwoord het juiste. Daardoor kwam er gisteren per post een grote levering aan met de tot nu toe volledige reeks van Het rad des tijds (Robert Jordan) Er staat me dus nog veel leeswerk te wachten en het wordt hoog tijd dat ik een extra boekenkast ga kopen. Zeker wanneer ik op dit tempo nieuwe boeken blijf winnen. 😉

 

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.