Vakantie

DSCN2244Toen we besloten om vier dagen naar de zee te gaan, moest ik dit keer eens goed nadenken wat ik moest inpakken. Het leesvoer was snel uitgekozen, al moet ik de volgende keer misschien toch maar een derde boek meenemen, vermits ik snel door mijn boeken heen was. Maar door het wisselvallige weer gingen we er van uit dat we blij mochten zijn wanneer het niet continu zou regenen. Uiteindelijk bleek het stralend weer te zijn. Gelukkig had ik naast een K-Way (die gelukkig in de kast kon blijven hangen) ook zonnecrème meegenomen. Natuurlijk zorgde dat stralende weer er voor dat die vier dagen aan zee nog leuker waren. Alleen dat rode kleurtje was niet echt nodig. 🙂

 

DSCN2260Blijkbaar had ik niet enkel geluk met het goede weer, want toen we thuiskwamen had ik een mailtje gekregen om me te laten weten dat ik de nieuwe cd van Linkin Park gewonnen had. Vandaag is hij aangekomen met de post, dus snel dit postje afronden zodat ik hem kan gaan beluisteren.

 

Ondertussen is deze blog al iets te omvangrijk aan het worden. Ik zal alvast eens nadenken over een oplossing om deze rubriek toch een beetje overzichtelijk te houden. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.