Verzameling

008Deze theezakjes kreeg ik vorige week cadeau. Jullie hebben waarschijnlijk al wel gezien dat ik vrij regelmatig cupcakes versier. Deze theezakjes hadden dus sowieso al een voorsprong van bij het begin. 🙂

 

Tja, ik weet dat het geen doorsnee verzameling is, maar naast Forever Friends figurines en bekers verzamel ik dus ook theezakjes. Ik ben er als 9-jarige mee begonnen toen ik geen frisdranken meer mocht drinken. Maar ondertussen is dat allereerste theezakje de aanzet van een uitgebreide verzameling geworden. Zelf ga ik niet vaak op vakantie en al helemaal niet naar het buitenland. Maar dankzij vrienden en familie die tijdens hun vakanties of werk-trips aan me denken, heb ik er ondertussen van zowat over de hele wereld. Na theezakjes uit Duitsland, Australië, Egypte, China, Praag, Jordanië, Italië, …. nu dus ook Cupcake-zakjes uit Nederland. 😉

 

Oh ja, bij de laatste telling waren het er 1304. Voor de geïnteresseerden … je kan ze hier bekijken.

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.