Nieuwe aanwinst

 

DSCN2017Eigenlijk loop ik op de feiten vooruit. Ik ben immers al lange tijd op zoek naar mooie cupcake-reclameborden die ik later in de keuken wil hangen. In de nieuwe keuken, die pas geplaatst kan worden nadat de nieuwe aanbouw er staat. En momenteel moeten die werken dus nog steeds starten.

Online kwam ik heel veel mooie borden tegen, maar tot enkele dagen geleden vond ik er (als ik al het geluk had, om iets dergelijks in een winkel tegen te komen) enkel in het barbie-roze en soms zelf met glitters. Absoluut NIET wat ik in gedachten heb. Maar toen ik met een vriendin had afgesproken om nog eens goed bij te praten in Antwerpen, ontdekten we dit bord in een winkeltje op de Melkmarkt. Eigenlijk ontdekten we twee geweldige borden, maar ik heb mezelf toch maar verplicht om een keuze te maken. 🙂

 

 

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.