Gelezen in februari 2024

Un peu, a little, n bietjie, ትንሽ, القليل , trochę, liʻiliʻi, um pouco, ਥੋੜ੍ਹਾ ਜਿਹਾ , smá, थोड़ा, egy kis, sedikit, beagán, un po’ , 少し , तनिक, malo, 조금, un poco, kidogo, lite, parum, 一點, trochu, natuke, iom, truputį, biraz, малку, vähän, ein wenig, бага зэрэг, … Drieendertig verschillende talen om te zeggen dat ik de voorbije maand slechts een beetje heb gelezen. Kwestie van deze blogpost toch nog een beetje interessant te maken.

Want in plaats van een terugblik op wat ik uitgelezen heb is het eerder een heel kort lijstje met de twee boeken die ik nog aan het lezen ben. Tja, alle beetjes tellen zeker.

Momenteel nog aan het lezen:

De breekbare draden van magie – V.E.Schwab
A Galaxy Next Door Vol.2 – Gido Amagakure

Wat ik dan wel deed …

– Veel postkaarten én brieven verzenden
– De dochter van een vriendin een beetje scrapbooking leren
– Twee leuke afspraakjes met lieve vriendinnen in Antwerpen
– Een gezellige knutseldate met Irene
– Met mijn lieve nicht naar Maastricht
– Een nichtjesontbijt
– Huishoudelijke klusjes
– Fanfictie lezen
– Een begin maken met het bijlezen van mijn blogfeed achterstand en zelfs daar vervolgens in stranden
– Naar de kine gaan

– Naar een pannenkoekenslag gaan en zo een jeugdbeweging steunen
– Een Harry Potter escaperoom bezoeken én er tijdig uit ontsnappen
– Wafeltjes bakken en knutselen met mijn metekindje
– Naar Avatar kijken
– en ondertussen wat verderwerken aan mijn loomknitting Hufflepuff deken-in-wording
– Blogposts schrijven
– Knutselmateriaal sorteren
– Oude Belgische postzegels op waarde sorteren
– Een boekenpuzzel maken
– Twee geboortekaartjes knutselen

– Meerdere kaarten versieren
– Enveloppen maken én versieren
– Stickers sorteren
– Veel thee drinken om het warm te krijgen
– Een paar keer nat regenen
– Boeken kopen en vervolgens enkele andere boeken wegdoen zodat de nieuwe in de kast passen
– Naar de Zoo gaan en teleurgesteld zijn vermits de zeehonden daar verdwenen zijn
– Een lekkere scone eten
– Een nieuwe bullet journal lay-out samenstellen
– Veel rusten
– Me amper kunnen focussen en daardoor erg traag én weinig lezen

Ha, ik besef net dat deze blogpost wel echt een typische Liesbet manier is om ergens mee om te gaan. Want beginnen met een beetje humor én vervolgens een tegenslag omzetten in een excuus om nog eens een lijstje samen te stellen. Kwestie van iets negatief toch een beetje positiever te maken. 🙂

Al hoop ik uiteraard wel dat ik hier binnen een maand wel een aantal gelezen boeken zal kunnen opsommen.

6 gedachten over “Gelezen in februari 2024”

  1. Amai, jij hebt een sterke talenknobbel. Dat wist ik zelfs niet. Dertien talen? Wel jammer dat het lezen maar niet lijkt te vlotten. Al zijn de andere dingen die je hebt gedaan ook wel waardevol natuurlijk. Dikke knuffels voor jou!

    1. Hihi, dat was met meer dan een beetje assistentie van Google translate hoor. Nederlands en Engels gaan maar veel verder dan dat gaat mijn talenknobbel niet.

    1. Inderdaad, zolang ik er maar van kan blijven genieten. Het boek is ondertussen trouwens uitgeraakt. Alle 697 bladzijden. Het volgende boek dat klaarligt is weer zo’n stevig exemplaar. Honderd bladzijden dikker zelfs dus ik ben benieuwd hoelang ik daar over zal doen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.