Terugblik Kerstpost Actie 2023

Ik hoop echt dat de tijd dit jaar iets trager voorbij vliegt want nu leek het alsof ik nog maar net de kerstboom terug had ingepakt vooraleer ik hem opnieuw mocht in elkaar puzzelen en versieren. Niet dat ik niet ten volle van die boom genoten heb hoor. Dit jaar zelfs nog meer nu het een heus chocolate frog exemplaar werd waarin mijn favoriete kleur goed vertegenwoordigd is.(Is ja, want wanneer ik deze blogpost samenstel staat onze kerstboom hier nog steeds te pronken.)

Het gaat gewoon allemaal zo snel dat het soms lijkt alsof ik een rol speel in een film die iemand snel vooruitspoelt. Lange intro om te zeggen dat ook de kerst -en eindejaarsperiode in een flits voorbij was. Gelukkig kunnen we nog wat nagenieten door de kerstkaarten extra lang te laten hangen/staan én terug te blikken naar wat jullie tijdens deze zevende Kerstpost Actie naar elkaar hebben verzonden.

Ik hoop dat iedere deelnemer evenveel (of meer) kaarten heeft ontvangen dan dat ze er zelf verzonden hadden en dus met een fijn gevoel kan terugblikken naar deze post actie.

Hier zijn alvast de foto’s die ik via Instagram zag verschijnen …

Met bovenstaande collage lopen we meteen over naar wat ik zelf toegestuurd kreeg. Die mooie Forever Friends kaart van Julie kwam immers nog net op tijd toe om mee in deze blogpost opgenomen te kunnen worden.

Dit verzond ik zelf naar mijn drie Kerstpost-lootjes. Al verzond ik daarnaast ook nog enkele andere kerstkaarten naar deelnemers die ik al wat langer ken.

5 gedachten over “Terugblik Kerstpost Actie 2023”

  1. Genoten van het sturen en ontvangen en zo fijn om dit allemaal samen te zien! Hartjes voor echte post en dankjewel om dit te organiseren!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.