Right here, right now #24

Huh, het is blijkbaar al meer dan twee jaar geleden sinds hier een Right here, Right now is verschenen. Ik wist dat het al een hele tijd geleden was maar niet dat het zo lang was. Jullie hebben waarschijnlijk al wel gemerkt dat er hier minder frequent nieuwe posts verschijnen. De inspiratie is er wel maar de energie is minder aanwezig. Dus stel ik vandaag even een blogpost samen om jullie een idee te geven waarmee ik bezig ben wanneer het hier stilletjes is.

Oops, dat ik bovenstaande inleiding kon hergebruiken is geen goed teken. Ook dit keer is het namelijk meer dan twee jaar geleden sinds de vorige Right here, right now. Die verscheen namelijk op 9 april 2021. Maar hier gaan we dus nog eens …

Boek:

Momenteel ben ik A Merry Little Meet Cute van Julie Murphy en Sierra Simone aan het lezen. Daarvoor las ik acht delen uit The Promised Neverland manga-reeks en hierna wil ik graag Father Christmas and Me van Matt Haig lezen.

Film:

Ik kijk nog steeds heel weinig televisie. Ongeacht of het nu om tv-programma’s, series of films gaat maar het toeval wil dat ik wel nog maar heel recent samen met manlief naar Suzume heb gekeken.

Serie:

Bij dit puntje kan ik momenteel helemaal niets invullen al wil ik wel graag nog een keer verder gaan met Supernatural. Toen het laatste seizoen werd aangekondigd ben ik gestopt met kijken omdat ik er tegen op zag dat het zou eindigen.

Muziek:

Euhm, de laatste keer dat ik bewust iets heb uitgekozen in plaats van gewoon tijdens het eten naar de radio te luisteren was volgens mij toen ik Skunk Anansie had opgezet (een mix van hun beste hits) zodat de afwas en het opvouwen van de was wat sneller vooruit zou gaan. Ja, ik ben zo iemand die al snel teruggrijpt naar de bands die ze als tiener al goed vond.

Aanwinst:

Deze maand mag ik elke dag drie adventrkalenders openen. Vandaag vond ik daarin een mini boekige pin, Seasonal Siesta Tea van English Tea Shop en een uitstalbord waarop de Christmas Book Party in Esther Bennink’s super knusse adventskalender wordt aangekondigd.

Recentst gelezen blogpost:

Euhm … ik heb me onlangs aan een gedeeltelijke poging tot het bijlezen van mijn blogfeed-achterstand gewaagd en heb toen vooral veel blogposts gelezen van Sas, Irene, Annemieke, Charlotte, Fieke en Nikita. Ik weet echter niet exact wat de laatste blogpost was wel dat ik nog heel wat bij te lezen heb.

Recentst ingeplande blogpost:

Zo meteen deze. Aan vooruitplannen kom ik immers niet meer toe. Ik weet doorgaans wel wat de volgende blogposts zal zijn maar niet wanneer die zal verschijnen. Zo ga ik na deze post werken aan een terugblik blogpost over mijn bullet journal van dit jaar.

Toegevoegd aan mijn deze wil ik nog lezen lijst:

Dat zijn vooral boeken die nog moeten uitkomen. De breekbare draden van macht van Victoria Schwab bijvoorbeeld. Maar ook Een ijzeren vlam van Rebecca Yarros, Legendes & Lattes van Travis Baldree, enkele Nora Roberts boeken die ik nog niet las, …

Meest recente creatieve project:

Een hele hoop kerstkaarten, twee geboortekaarten vermits de familie wat groter werd, een verjaardagskaart voor mijn neefje, de december lay-out in mijn bullet journal, het Hufflepuff deken waar ik nog steeds mee bezig ben en al meest recente … het lente/zomer scrapbooking album van dit jaar. Daar liep ik dus nog een ‘beetje’ mee achter.

Gekregen:

Gisteren kreeg ik een heel mooi kerst scrapbooking album van Annelies (waar ik nog geen foto’s van heb kunnen maken) en vandaag bezorgde de postbode onverwachts een pakketje van een pennevriendin met daarin deze warme zwarte Hufflepuff muts.

Leuk:

Vriendinnen die een berichtje sturen om te vragen hoe het gaat, lieve post, bijpraten met vriendinnen, onze Chocolate Frog kerstboom, nieuwe planten, een orchidee die het zo goed doet dat de tak doorhangt van het gewicht van de vele bloemen, het maken van deze superleuke boekige puzzel, …

Minder leuk:

Wat er gaande is in de wereld en vooral dat dit kan gebeuren terwijl we er op toezien. Op persoonlijk vlak vooral het feit dat er nog steeds geen verschil te merken is qua energie. Oftewel het feit dat mijn lichaam nog steeds even averechts is.

Uitkijken naar:

Voor het eerst in mijn leven een kerstmarkt bezoeken in Duitsland.
Minder leuk:

Ontdekt:

Dat ik er blijkbaar zelfs in slaag om mijn vinger te snijden tijdens het sorteren van de was. Al heb ik nog steeds geen idee hoe ik dat heb klaargespeeld. Dat de multiplayer optie bij Disney Dreamlight Valley niet werkt voor mensen die het spel op Playstation spelen. Dat het derde kookboek van Lenna Omrani weer heel fijn is én de brownies uit Het Vegan Bakboek van ChezMariette heerlijk zijn. Nog meer zelfs wanneer je ze eerst een 11-13 seconden lang heropwarmt in de microgolfoven.

Wat hebben jullie onlangs ontdekt?

3 gedachten over “Right here, right now #24”

  1. Ik heb recent ontdekt dat een doosje thee heel scherp kan zijn en dat mijn vinger er ook nog van ontstoken is geraakt Die muts is wel een heel leuk cadeautje he. Nu gaan de mensen je zeker herkennen in de winkel!

    1. Oops, ik dacht dat ik hier al op had gereageerd. Wel straf dat het nadien ook nog is ontstoken. Mocht je in Amerika wonen dan had je de firma meteen even kunnen aanklagen. Toen ik gisteren in het ziekenhuis was kreeg ik opnieuw een complimentje – maar dan over de andere boekenjurk. We zijn duidelijk niet de enige die van boeken houden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.