Unboxing: When black cats prowl and pumpkins gleam, may luck be yours on Halloween

Ondanks het feit dat we dit jaar van een lange nazomer mochten genieten is de herfst uiteindelijk toch aangekomen. Wat betekent dat de zomerswap van nog niet zo heel lang geleden werd opgevolgd door een boekige swap in Halloween thema. Ik ben ondertussen alvast aan het brainstormen voor de kersteditie die dit weekend geloot wordt maar voor ik daar mee van start ga wil ik jullie graag even tonen wat ik bij deze swap gegeven en gekregen heb.

Gegeven:

Ik mocht nog eens een swappakket voor Petra samenstellen en vermits ik dat al een paar keer heb mogen doen weet ik al een beetje waar ik haar een plezier mee kan doen. Al wordt het tegelijkertijd wel moeilijker doordat je eerder al bepaalde zaken gegeven hebt en niet teveel in herhaling wil vallen.

Laat me meteen beginnen met het leesvoer want het is uiteraard een boekenswap. Deze boeken uit The Agency serie van Elizabeth Grey zorgden even voor wat swapstress vermits het boek dat op haar Giftster-lijst stond volgens een website die ik had geraadpleegd het tweede deel was. Hierdoor ging ik er vanuit dat ze het eerste al had maar uiteindelijk bleek de informatie op die website totaal niet te kloppen waardoor ik dus drie verschillende delen had maar niet het eerste boek. Dat leek me behoorlijk triest vermits ze er dan niet meteen in zou kunnen beginnen dus heb ik het eerste deel nog na besteld en gelukkig kwam het nog tijdig aan.

Ook Fallen van Lauren Kate en The Cheat Sheet van Sarah Adams kon ik voor een mooie prijs op de kop tikken waardoor ik mijn lootje bij deze kleine swap toch 6 boeken cadeau kon geven.

Deze schattige vossen beker werd ook aan het pakket toegevoegd vermits Petra fan is van deze dieren. Ze had ook een memoblok voor boekrecensies op haar lijstje staan dus haalde ik een reading journal uit elkaar zodat het een memoblok werd.

De Whispering Woods inspiratiekaarten stonden op haar wenslijstje en via de vragenlijst wist ik dat ze van gele M&M’s houdt dus die werden er ook aan toegevoegd.

Vervolgens ook nog wat Halloween potloden zodat ook het thema van de swap aanwezig was en een herfstig beeldje met een vos en muisje.

Een Pumpkin Spice Latte kaars zorgde ervoor dat het pak ook wat herfstig zou ruiken en dit schattige To Boo List notitieblok heb ik ook nog even overwogen om voor mezelf te houden vermits ik het zo leuk vond. Maar zoals je kan zien heb ik het uiteindelijk ook braaf in het swappakket gestoken.

Daarnaast werd er ook nog wat geknutseld voor deze swapactie. Zo maakte ik een bladwijzer in Halloween thema en eentje gebaseerd op The summer I turned pretty. Ik ken de serie zelf niet maar ze had aangegeven dat ze het fijn zou vinden indien er een goodie van deze serie in haar pakket zou zitten. Toen ik de serie opzocht kwam ik de naam Cousins Beach vrijwel steeds tegen dus besloot ik dat in een bladwijzer te verwerken.

Ik heb even getwijfeld om het mezelf wat makkelijker te maken door een herfstige kaart te maken in plaats van een scrapbooking-album maar uiteindelijk werd het dus toch een album. Met vosjes uiteraard!

Vervolgens nog even inpakken met het schattige Halloween papier (het is eigenlijk een tafelloper) dat ik bij TK-Maxx vond. Wat extra versieren met herfstbladeren en houten vosjes en dan de grote doos zelf ook nog even een Halloween-jasje geven en Petra’s pakket was klaar om verzonden te worden.

Gekregen:

We waren aan elkaar geloot dus mocht Petra voor mij een pakket samenstellen. Toen dat bezorgd werd wist ik door de tekeningen op de doos meteen dat het helemaal in orde ging komen met mijn Casper-niveau qua griezelen.

We zitten immers allebei op datzelfde niveau en ook Petra had zich meer op een knus herfstpakket gefocust dan een griezelige Halloween versie. Dat toonde het eekhoorn-kaarsje dat ik als eerste uit de doos haalde meteen aan.

Ik heb de gewoonte om steeds alle pakjes even mooi naast elkaar te leggen vooraleer ik ze begin uit te pakken.

Naast de pakjes haalde ik ook deze Halloween-tekening uit de doos en een envelop die ik mocht openen nadat alle pakjes waren uitgepakt.

Het eerste pakje dat ik opende was trouwens deze zak vol mini-marshmallows die mijn metekindje ongetwijfeld met veel plezier – in beetjes – gaat opsmullen.

De pure chocolade ga ik echter zelf opsmullen.

Boss Witch van Ann Aguirre zat in een leuk Trick or treat tasje en dit schattige eekhoorntje in een mini sneeuwbol zorgde voor wat extra herfstsfeer.

Als mijn blauwe vruchten thee op is ga ik eens afwisselen met deze bosvruchten mengeling.

Er zat ook alvast wat kerstsfeer in het swappakket want ik kwam zowel een vilten Harry Potter kerstboomhanger tegen als een gepersonaliseerd exemplaar. Twee zelfs zoals je later zal zien.

Daarnaast vond ik ook een theezeefje met een bedel van een theekopje er aan

en Extra Witchy van Ann Aguirre.

Hier zie je de andere gepersonaliseerde kerstversiering in het paars en geel.

Van dit Halloween theelichtje gevuld met geurkaarsen mocht ik twee exemplaren uitpakken.

Dit aaibare vos-notitieboek met stickervel gaat mijn metekindje ongetwijfeld ook heel leuk vinden.

Het gehaakte spookje met paars heksenhoedje was dan weer één van mijn persoonlijke favorieten.

Er zat ook nog een derde gepersonaliseerd pakje in mijn swappakket. Namelijk een herfstige beker met mijn naam er op en dat wordt praktisch misschien wat problematisch vermits de lade met bekers ondertussen echt wel vol is.

Deze schattige gebreide pompoen was gevuld met lekkere vruchtenthee en een chocolate spoon waar ik ondertussen al een lekkere warme chocolademelk mee heb gemaakt. Wel een heel origineel idee om zoiets in twee delen te maken zodat je er iets in kan bewaren.

Deze prent van Ron, Harry en Hermione herkende ik meteen vermits het er eentje van AnotherView is.

Dankzij Late Eclipses van Seanan McGuire groeide mijn October Dae collectie nog wat verder aan.

Ook de stationary collectie werd wat groter dankzij dit boekje gevuld met sticky notes.

Na het uitpakken kwam ik in de envelop die jullie eerder al zagen ook nog dit mooie kaartje tegen en een houten bladwijzer.

Oops, ik zie nu dat ik geen individuele foto heb gemaakt van de Harry Potter toverstaf pen. Gelukkig staat hij wel mee op deze overzichtsfoto die aantoont dat deze kleine boekenswap een groot swappakket opleverde. Dankjewel Petra!

Mijn persoonlijke favorieten zijn naast het nieuwe leesvoer vooral het lekkers en de handgemaakte pompoen en het schattige spookje.

Deed jij al eens mee aan een boekenswap? Zo ja, weet je nog wat je favoriete item is dat je daarbij kreeg? Ik overweeg al een tijdje om een blogpost te maken rond mijn favoriete swap-aanwinsten vermits dat er na meerdere jaren aan boekenswaps wel een aantal zijn. 

2 gedachten over “Unboxing: When black cats prowl and pumpkins gleam, may luck be yours on Halloween”

  1. Aah, hoe leuk allemaal weer, zowel wat je gaf als kreeg!
    Ik mis het eigenlijk wel, zo’n swap maken. Toch eens weer overwegen om mee te doen, denk ik 🙂

    1. Voor de Kerstswap van dit jaar ben je jammer genoeg te laat maar misschien kan je bij de Zomerswap nog eens opnieuw meedoen?

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.