Raaf in de Spotlight #16

Je zou het ondertussen bijna vergeten zijn maar Raaf in de Spotlight is een al wat oudere rubriek die vroeger regelmatig terug aan bod kwam. Momenteel horen deze blogposts vooral in de “Ik laat jullie al heel lang op een nieuwe editie wachten” – categorie. Na niet minder dan vier jaar en negen maanden staat Raaf in de Spotlight daar waarschijnlijk zelfs op de eerste plek. Maar vandaag verschijnt er dan toch nog eens een lijstje met covers waarop een raaf staat.

In de tussentijd zijn er weer heel wat van dat soort covers in mijn gelijknamige mapje terechtgekomen dus met wat geluk moeten jullie minder lang wachten op de zeventiende Raaf in de Spotlight.

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.