Unboxing: Summer is for reading good books in cozy little nooks

Halfweg het jaar én tijd om een eerste Boekenswap Unboxing met jullie te delen. Toch de eerste van dit jaar. In het verleden deed ik vaker mee maar vermits ik op de duur echt niet goed mee wist wat ik nog op mijn wenstlijstjes kon zetten besloot ik op een gegeven moment om zowel de Valentijn als Paas-swap aan me voorbij te laten gaan en enkel mee te doen aan mijn drie favorieten: de zomer, halloween én kerstswap. Deze swap zorgde er dit jaar zelfs voor dat ik dagenlang het gevoel had dat ik mijn verjaardag aan het vieren was.

We mochten ons pakket openen op 1 juli, de dag nadien vierden we mijn verjaardag met de familie, vervolgens was ik effectief jarig en de voorbije dagen kwam er nog driemaal verjaardagspost langs. Een week lang feest vieren dus.

Maar nu dus eerst even laten zien wat ik zelf cadeau kreeg van lieve Wendy en nadien toon ik jullie ook nog even wat ik zelf bij elkaar sprokkelde voor mijn eigen lootje.

Ik wist al voor het uitpakken wie mijn lootje was vermits er een lange brief (daar ben ik uiteraard sowieos fan van) op de verpakte doos kleefde. Het inpakpapier deed niet meteen aan de zomer denken maar er zaten wel heel wat leuke pakjes achter verborgen. Inclusief vrolijk verpakte cuberdons.

Eén van de eerste zaken die ik tegenkwam was een flesje douchegel, vervolgens een blok knutselpapier met mooie turquoise kleurige prints, een doosje sneeuwballen (Die heb ik aan mijn vake gegeven vermits ze een mokka-vulling hadden. Ik wist zelfs niet dat dat bestond en kende eigenlijk enkel de klassiekers met witte vulling.) én The Boardwalk Bookshop van Susan Mallery. Mijn collectie boeken over boeken werd dus weer wat groter.

Ik had al enkele keren moeten niezen tijdens het uitpakken en ontdekte halverwege waardoor dat kwam. Mijn lootje had immers een doosje gevuld met mini-toverdrankjes die waren gemaakt van gekleurde douchegels. Hoera voor Harry Potter achtige verrassingen. Er zat ook een klein boekje bij waar verschillende geurtjes waren opgespoten. Hier stond ook in wat er in welk toverdrankje zat. Misschien moet ik bij een volgende swap op mijn lijstje zetten dat ik de laatste jaren niet veel parfums meer lijk te verdragen. Ik leek Sneezy van Sneeuwwitje wel. 🙂

Ik kwam ook een aromabrander tegen én een doosje cuberdons. Jammie.

Ik kwam ook nog een gehaakt zakje tegen met daarin wasmelts voor de aromabrander, The Kiss Curse van Erin Sterling, een blokje knutselpapier (dat ik onlangs zelf ook had gekocht vermits ik niet zoveel zwart/witte prints had en dit blok een aantal mooie prints bevatte én een schattige Harry Potter sleutelhanger.

In dezelfde chibi-stijl vond ik ook twee verpakkingen met toppers voor pennen en potloden. Ik ga waarschijnlijk Luna, Dobby, Trelawney en misschien ook Hedwig voor mezelf houden en de andere uitdelen aan andere Harry Potter fans.

Dit Hogwarts boekentasje was ook een verrassing. Eentje met handvaten had ik nog niet.

A witch’s guide to fake dating a demon van Sarah Hawley had ik al even op het oog en deze cover vind ik het leukste. Hopelijk kom ik er snel aan toe om dit boek te lezen want ik ben er heel benieuwd naar.

Knutselmateriaal, lekkers, niet minder dan DRIE boeken én Harry Potter pakjes. Daar ben ik uiteraard heel blij mee al moet ik misschien wel nog even een spreuk tegen het niezen opzoeken. 🙂  Nogmaals een dikke merci dus voor Wendy.

Zelf mocht ik nog eens een swappakket samenstellen voor lieve Julie en daar was ik heel blij mee vermits ik al een aantal zaken voor haar bij elkaar had verzameld. Dat is natuurlijk het leuke aan vaker meedoen aan swap-acties. Op de duur ken je sommige van de deelnemers hun favorieten zo goed dat je door het jaar heen van alles voor hen tegenkomt ook al weet je nog niet zeker wanneer je nog eens voor hen een pakket mag maken.

Dat we een aantal interesses met elkaar delen helpt natuurlijk ook. Zo houdt Julie net als ik van stationary en stickers. Daarnaast is ze ook fan van Mickey en Minnie. Vandaar dat ik voor haar een blikken doosje had gekocht waar zowel Micky als Minnie opstonden, een Mickey notitieboekje met vrolijk bedrukte bladzijden, sticky notes met Disney personages, een boekje vol puzzels en eentje gevuld met stickers, losse stickervellen én zowel een Mickey als Minnie glas.

Maar ook een vrolijk zomers notitieblok, een geurkaars die bij haar interieur past, een blikken doosje vol fruitige theezakjes, flamingo-prikkers om de aperitiefhapjes wat zomerser te maken, een notitieboek met boekenprint én quote, twee boeken van haar wenslijst (Luchtpost van Chantal Claassen en Wind in de zeilen van Trish Boller én Haribo Cola snoepjes.

Als laatste had ik ook nog twee boekjes én stickers voor haar zoontjes uitgekozen en voor haar papieren zakdoekjes van Mickey en Minnie, een bladwijzer die op haar wenslijst stond, het zomerboek van Niet Nu Laura én vrij laat had ik ook nog het geluk om voor een mooie prijs een romantische feelgood serie op de kop te kunnen tikken die er zo goed als nieuw uitzag én weg had van de boeken die op haar wenslijst stonden. Die kon ik uiteraard niet laten liggen.

Vervolgens nog op zoek naar wat zomers inpakpapier én quotes

en toen kon ik mijn swappakket afwerken. Er zat ook nog een zomers kaartje bij maar dat ben ik vergeten te fotograferen.

Het grappige is dat ik ondanks het feit dat het nu volop zomer is (ik zit momenteel binnen vermits het buiten veel te warm voor me is) al volop in Halloween-sfeer kom door de komende swap.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.