Gelezen in April 2023

Dat er alweer een maand voorbij gevlogen is betekent dat het ook weer tijd is om jullie te tonen wat ik gedurende de voorbije  weken gelezen heb. Over één boek deed ik vrij lang, enkele andere las ik dan weer op een dag uit (met manga’s en strips lukt dat gelukkig wel nog steeds). Maar wat ik het leukste vond aan april was dat ik ook weer eens gezellig buiten heb kunnen lezen. In het gezelschap van een laag zonnecrème, een rieten hoed én een sjaal over mijn hals heen. Het was dus waarschijnlijk een vrij hilarisch zicht maar ik heb er wel van genoten.

Ik begon de maand met het recensie-exemplaar van Fluweel van J.D.Robb dat Lannoo me toestuurde. Dankjewel daarvoor. De recensie van dit 26ste deel uit de Eve Dallas serie verscheen eerder al en kunnen jullie hier terugvinden.

Vervolgens las ik ook het 6de volume van het 2de deel van Ascendance of a Bookworm, het 6de volume van Solo Levelling. Hierna las ik Hexeleintje (fotocollage hieronder) en tussen die boeken door was ik ook bezig in Ship Wrecked van Olivia Dade. Ik heb een hele tijd moeten wachten vooraleer ik dit boek in de juiste editie te pakken had dus zodra ik het had mocht het – sorry TBR – even voorsteken.

Na dit leesboek las ik ook nog twee andere manga’s namelijk het 6de volume van Magus of the Library (blijkbaar las ik veel 6de volumes de voorbije maand) én Hi, I’m a Witch, and My Crush Want Me to Make a Love Potion, Vol.1

In het kort:

  • Fluweel – J.D.Robb – 435p.
  • Mijn fabelachtige familie (Hexeleintje #3) – Sylvia Douyé en Paolo Antista – 64p.
  • Ascendance of a Bookworm Part 2, Vol 6 – Miya Kazuki, Suzuka, Quof – 192p.
  • Solo Levelling, Vol. 6 – Chugong, Dubu – 264p.
  • Ship Wrecked – Olivia Dade – 404p.
  • Magus of the Library – Mitsu Izumi – 256p.
  • Hi, I’m a Witch, and My Crush Want Me To Make a Love Potion, Vol 1 – Kamada, Eiko Mutsuhana – 164p.

Cijfertjes:

Goodreads: 23/40
Gelezen boeken: 7
Eigen boeken: 4
Recensieboeken: 1
Bladzijden: 1779p.
TBR: 160

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.