Aanwinsten April 2023

Lap, er is weeral een maand voorbij. Ik heb echt het idee dat kerst nog maar net geleden is en ondertussen ronden we april al af. Waar ik in maart geen enkel boek kocht maar wel een recensie-exemplaar ontving én een aantal zaken in boekenthema kocht voegde ik deze maand wel zelf mijn tbr wat verder aan.

Oops, het t-shirt toonde ik blijkbaar al in maart. Ik dacht dat het net te laat was aangekomen om de Aanwinsten blogpost van die maand te halen.

In april kreeg ik wel een tekening van mijn metekindje. Ondertussen werd die al toegevoegd aan de kunstgallerij.

Toen Fieke me vroeg of ik iets van Studio Inktvis wilde vermits ze daar wat ging bestellen besloot ik deze schattige washitape van de Troetelbeertjes in huis te halen. Plus nog wat kaarten die een verrassing moeten blijven. Als ze het hier al hebben gezien is het  natuurlijk een minder fijne verrassing voor de ontvanger(s).

Ik gaf mezelf ook het prachtige How to be a Moonflower deck van Katie Daisy cadeau en dat is zo mooi dat jullie het hier waarschijnlijk nog eens in meer detail gaan zien opduiken in een aparte blogpost.

Eindelijk heb ik de juiste editie van Ship Wrecked van Olivia Dade te pakken gekregen. Daarnaast werd ook de collectie notitieboeken uitgebreid met dit mooie magische Chocolate Frog exemplaar dat – jullie kunnen het al raden zeker – vermoedelijk ook in een aparte blogpost in de spotlight zal worden gezet.

Ook het derde deel van Hexeleintje vond zijn weg naar de boekenkast. Ik ben vooral fan van de vele details die in de illustraties zijn opgenomen.

Ook The Backup Plan van Jill Shalvis en Duivelsvlucht van Leigh Bardugo kregen een plekje in de boekenkast. Duivelsvlucht is net als zijn voorganger weer heel mooi geworden als limited editie.

Manlief kocht dan weer vervolgdelen voor me van twee manga-series die ik graag lees. Enerzijds Ascendance of a Bookworm en anderzijds Magus of the Library.

Ik kocht een plantje voor mezelf en toen bleek dat deze macaron er mooi bij pastte moest ik daar wel een foto van maken. Houden jullie er ook zo van wanneer zaken ‘per ongeluk’ mooi bij elkaar passen?

De voorbije maand kreeg ik ook nog een brief van mijn pennevriendin én twee lieve kaartjes om me een hart onder de riem te steken. Waarvan eentje van blogvriendin Nikita.

Wat is jullie favoriete aanwinst van de voorbije maand?

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.