Winnaar Readsy leesring

Een tijdje terug toonde ik jullie mijn nieuwe leesringen in deze blogpost waarin jullie zelf ook kans konden maken op zo’n origineel hulpmiddel bij het lezen. Het enige wat je daarvoor moest doen was in de reacties delen wat voor gepersonaliseerd ontwerp jij zelf zou verkiezen. Ik vond het leuk om jullie ontwerp-voorstellen te zien want er zaten er heel leuke tussen. Om de winnaar te selecteren heb ik het mezelf niet aangedaan om een favoriet uit te kiezen maar heb ik het mezelf makkelijk gemaakt door online de namen in te geven en een rad te laten bepalen wie een leuke leesring wint.

Dit waren de ontwerpsuggesties die binnenkwamen: twee katten die elk aan hun eigen kant met een bol wol spelen, een draakje, een planeet of ruimteschip, het deadly hallows symbool, iets waarin thee verwerkt wordt (theepot, theetas, …), naam of initialen en een pijl en boog voor tijdens het lezen van de boeken uit De grijze jager serie.

Proficiat KAT! Jij wint een gepersonaliseerde leesring van Readsy

Neem je even contact met me op wanneer je dit leest? Dan kunnen we er voor zorgen dat jij binnenkort een leesring kan uitkiezen in de webshop van Readsy.

4 gedachten over “Winnaar Readsy leesring”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.