Gelezen in februari 2023

Weinig, maar dan ook echt heel weinig. Toch wanneer we het over fysieke boeken hebben in plaats van de nog steeds aanwezige Harry Potter fanfictie. Ik las een boek uit waar ik al in januari aan begonnen was en jammer genoeg kon dat boek me minder overtuigen dan de boeken die ik eerder al van deze schrijfster las. Het volgende boek – een gedichtenbundel – die ik nog maar eind vorige maand had gekocht deed dat gelukkig wel. Al was het voor mij wel het eerste boek dat ik van deze auteur las. Vervolgens begon ik in een boek van een schrijfster van wie ik al heel veel las en daar ben ik nog in bezig op het moment dat ik deze blogpost aan het voorbereiden ben.

Het eerste boek was Claimed van J.R.Ward. Ik dacht dat het een volledig nieuwe serie was maar blijkbaar hoort het toch deels bij haar The Black Dagger Brotherhood reeks. Jammer genoeg kon dit verhaal én de personages me niet overtuigen. Ik kon er dan ook niet in wegduiken en vond het heel moeilijk om met hen mee te leven. Bovendien kon ik me niet van het gevoel ontdoen dat het het boek naar het einde toe plots wel wat tempo kreeg (dat is natuurlijk wel vaker het geval) maar jammer genoeg ook behoorlijk chaotisch en afgerammeld overkwam.

Van De mooiste dagverzen van Stijn De Paepe heb ik dan weer wel 100% genoten. Ik ben dan ook heel blij dat ik eind vorige maand in de boekhandel voor deze bundeling koos in plaats van Vers gezocht. Al is de kans groot dat ik de gedichtenbundel ook ga lezen want wat weet hij zowel met woorden als de actualiteit te goochelen.

Ook Wederhelft van J.D.Robb heb ik laten voorsteken (sorry TBR!). Met wat geluk krijg ik dit boek dat wél mijn aandacht weet vast te houden ook al lukt het lezen maar beetje bij beetje deze maand nog uit én gaat het lezen volgende maand een pak vlotter. Een mens mag blijven hopen en dromen hé.

In het kort:

Claimed – The Lair of the Wolven #1 – J.R.Ward – 509p.
De mooiste dagverzen – Stijn De Paepe – 208p.
Wederhelft – J.D.Robb – 365p.

Cijfertjes:

Goodreads: 8/40
Gelezen boeken: 3
Eigen boeken: 2
Recensieboeken: 1
Bladzijden: 1082p.
TBR: 160

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.