Aanwinsten Februari 2023

Hallo, ik ga hier weer eens in herhaling vallen hé. Lezen blijft heel moeizaam gaan en daardoor ben ik zelf minder snel geneigd om extra leesvoer te kopen. Niet dat ik me daar altijd aan hou hoor maar deze maand kocht ik dus effectief geen enkel boek. Dat telt alleszins op het moment waarop we nog maar twee dagen te gaan hebben voor we februari kunnen afronden. De maand afsluiten doe ik echter met een afspraakje met een lieve boeken/blog-vriendin dus wie weet moet ik last-minte nog wat toevoegen aan deze blogpost.

Dat ik zelf geen boeken kocht betekent natuurlijk niet dat er geen enkel boek in mijn mini-bibliotheek terechtkwam. Dankzij Lannoo kreeg ik immers twee recensieboeken toegestuurd die bij Boekerij zijn uitgekomen. Wederhelft én Fluweel, het 25ste en 26ste deel uit de Eve Dallas reeks van J.D.Robb.

Het plantje rechtsboven kreeg ik onverwachts cadeau van … mijn kinesiste.

Ook de knutselcollectie werd nog wat groter. Niet dat deze Deadly Hallows snijvorm heel groot is maar ik ga er ongetwijfeld weer wat nieuwe Harry Potter kaarten mee kunnen bedenken.

Er kwam een leuke brief toe met een heel schattig kaartje

en een prachtig scrapbooking – project van Annelies. Echt een opkikkertje per post vermits er ook nog eens een hartverwarmend briefje bij zat.

Bij het sorteren van mijn knutselmateriaal werden een aantal resten en versleten washitape-rolletjes weggedaan maar er werden ook twee zaken gekocht. Namelijk de sorteerdoosjes voor mijn washitape collectie die ik eerder al liet zien én deze super handige sorteertassen voor mijn Twinmarkers. Zodra ik weer kaarten met stempels ga maken ga ik dus minder lang moeten zoeken naar de juiste stiften om ze in te kleuren. Het ziet er bovendien super netjes uit en daar word ik blij van.

Dat werd ik van deze aanwinst uiteraard ook. Nog meer zelfs want na jaren lang te moeten zoeken vooraleer ik één jurk met boekenprint kon vinden vond ik er nu onverwachts nog één. Dit model lijkt ook iets flatterender qua lengte en de print is kleurrijker dan deze jurk.

Zou mijn nieuwe aanwinst ongelukkig zijn indien hij geen eigen blogpost krijgt en zijn voorganger wel? Want mijn outfit-selfies vaardigheden zijn nog steeds zo goed als nihil.

Ha, ik lijk wel Professor Trelawney. Al was het in dit geval natuurlijk niet zo moeilijk om te voorspellen dat er op de laatste dag van de maand nog nieuw leesvoer zou bijkomen. Gisteren sprak ik namelijk met Nikita af in Gent waar we niet minder dan drie boekenwinkels bezochten én ik vervolgens met twee nieuwe boeken terug naar huis keerde.

Zowel Well Traveled van Jen DeLuca als Empire of the Vampire van Jay Kristoff kregen een plekje op mijn tbr én in de boekenkast.

6 gedachten over “Aanwinsten Februari 2023”

    1. Haha, dat had natuurlijk even goed gekunnen gezien hun lange levensduur. 🙂 Ik was eigenlijk aan het wachten en hopen dat LS Amsterdam het boek zou vertalen maar vermits ik daar tot nu toe nog niets over opgevangen heb leek die kans me steeds kleiner te worden.

  1. Schoon kleedje! Staat je erg mooi ook. Hopelijk is je leesdip snel voorbij en dan kan je deze of komende maand extra boeken kopen (door de besparing van afgelopen maand :p).

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.