Gelezen in November 2022

November was waarschijnlijk de slechtste maand van dit jaar wat lezen betreft. De vermoeidheid en concentratieproblemen zijn nog steeds van de partij en dat werd er niet beter op toen niet één maar twee infecties besloten om (ondanks medicatie om ze te voorkomen) op bezoek te komen en het hier vervolgens zo gezellig vonden dat ze besloten om een tijd te blijven (ook al werden ze allebei behandeld met nog meer medicatie). Zowel het slecht kunnen lezen als het averechtse lichaam zorgden de voorbije weken voor frustratie. Ik ben dan ook volop aan het duimen dat december een betere leesmaand wordt zodat we het leesjaar positief kunnen afsluiten.

Wat ik dan wel las? Wel heel weinig. Ik deed namelijk net geen maand over The Ex Hex van Erin Sterling. Gek vermits het eigenlijk een heel luchtig en ontspannend boek is maar vermits ik telkens maar enkele bladzijden kon lezen duurde het desalniettemin super lang voor het uit was. Tussendoor las ik ook het 8ste volume van Spy x Family van Tatsuya Endo.

Plus een hele hoop fanfictie. Want ja, dat lukt me om de een of andere bizarre reden wel nog steeds.

In het kort (al is deze blogpost sowieso al kort):

The Ex Hex – Erin Sterling – 308p.
Spy x Family Vol.8 – Tatsuya Endo – 216p.

Cijfertjes:

Goodreads: 85 (eigenlijk 87 maar 2 zijn daar niet terug te vinden)
Gelezen boeken: 2
Geleende boeken: 1
Bladzijden: 524p + 4387p. aan fanfictie
TBR: 151

2 gedachten over “Gelezen in November 2022”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.