Unboxing Summer Book Swap

Het was alweer een half jaar geleden sinds mijn vorige swap. Hoe leuk ik de swaps van Kwante ook vind elke keer meedoen is wat veel geworden vermits ik op de duur niet goed meer weet wat ik op mijn wishlist moet zetten. Duidelijk een luxeprobleem. Eentje dat vrij makkelijk te verhelpen was door zowel de Valentijn als Paasswap aan me voorbij te laten gaan. Maar na een tijdje merk ik toch dat het hoog tijd wordt om wel weer een keertje mee te doen. Ik was dan ook blij toen de Summer Book Swap werd aangekondigd en ik mezelf opnieuw kon aanmelden.

In de eerste helft van deze blogpost laat ik jullie zien wat ik zelf gekregen heb van mijn lieve lootje Julie die eerder al een keer een heerlijk swappakket voor me had samengesteld. Vervolgens toon ik wat ik zelf bij elkaar had gesprokkeld voor mijn lootje en daarna ga ik alvast eens beginnen nadenken over wat ik als tips op mijn lijstje voor de Halloween-swap kan plaatsen.

Gekregen:

Julie had geweldig inpakpapier gevonden voor deze thema-swap. Geef toe, veel zomerser dan deze vrolijke zonnetjes ga je niet snel tegenkomen hé.

Uiteraard moest er opnieuw eerst een foto-opdracht worden gemaakt vooraleer ik de doos mocht openen. Ik nam ze mee naar Centerparcs waar we enkele dagen verbleven dus mijn favoriete vakantie-leesplek tonen was alvast geen probleem. Door het mooie weer konden we die week immers meermaals op het terras aan onze bungalow zitten. De bijtgrage rondvliegende insecten waren jammer genoeg inclusief.

Zodra ik goedkeuring kreeg mocht het zomerse papier eraf en ontdekte ik al snel dat ik weer serieus in de watten werd gelegd toen er maar pakjes uit de doos bleven komen.

De Zero-chocolade die ik graag lust houdt blijkbaar niet van temperaturen die ver boven de 0°C liggen. Hij zag er dus ietsje anders uit dan doorgaans maar hij is gelukkig wel nog steeds erg lekker. Het belangrijkste is uiteraard dat hij 0 calorieën bevat. (Ssssht, laat me in de waan)

Deze snoepjes ga ik waarschijnlijk doorgeven aan een vriendin vermits ik weet dat het haar favoriet is en

naar dit boek ben ik heel benieuwd. Hopelijk zorgt het voor heerlijk luchtig leesplezier.

Ik kreeg echter niet één boek cadeau maar drie. Zowel Inkheart als Inkspell van Cornelia Funke deden mijn TBR de hoogte inschieten en zorgen er voor dat ik binnenkort nog eens een heuse boekenkast-reorganisatie moet ondernemen om ze ergens een plekje te kunnen geven. Ze zijn immers veel omvangrijker dan ik had verwacht. Ik wil ze echter al lezen sinds ik jaren terug de verfilming van Inkheart gelezen had en ben dan ook heel blij dat ik ze nu aan mijn collectie kan toevoegen. Al helemaal met deze mooie coverillustraties.

Er zaten ook heel wat leuke stickers in dit heerlijke swap-pakket. Twee vellen vol boekenstickers (die heel goed van pas gaan komen in mijn bullet journal, dat telt ook voor de Hufflepuff das-stickers. Ik moet nog even nadenken waar ik de sfeervolle stickers van Esther Bennink in wil verwerken maar prachtig vind ik ze sowieso.

Prachtig is trouwens ook het perfecte woord om deze magische Harry Potter kaarten te omschrijven. Ik kwam ze een keer tegen op Etsy en toen kwamen ze op mijn swap-wishlist terecht als inspiratie zodat toekomstige lootjes zouden weten van wat voor illustraties ik hou. Dat was ook de reden waarom zowel de dassen-stickers als die met de boekjes op mijn lijst stonden. Ik had echter niet verwacht dat ik meer dan één van die zaken zou krijgen. Ik ben dan ook heel blij met alle verwennerij van Julie.

Het was hier trouwens nog niet gedaan hoor. Ik kreeg ook een zak met allerlei vruchten-theesmaken, een zakje met kersen en cola-snoepjes én mooi zomers briefpapier van Esther Bennink. Misschien moet ik binnenkort maar eens werk maken van een blogpost rond haar creaties want ik hou echt van de gezelligheid die haar illustraties uitstralen. Ze zien er telkens zo warm en uitnodigend uit.

Nog even een voor -en na van deze unboxing. Inclusief de zomerse kaart die net als het inpakpapier perfect bij het thema van deze swap past.

Nogmaals een super dikke merci Julie. Het was echt genieten tijdens het uitpakken van jouw pakket. Nu uiteraard ook nog al ga ik waarschijnlijk wel lichtjes vloeken wanneer ik moet beginnen puzzelen om alles in de kasten te krijgen. 🙂

Gegeven:

Twee van de foto’s die ik als sneak peek deelde in de Facebook Swapgroep en het zomerse inpakpapier waar ik zelf lichtjes verliefd op werd toen ik het bij Söstrene Grene tegenkwam.

De vrolijke én nog wat meer zomerse verpakking die ik voor de individuele pakjes heb gebruikt vond ik een hele tijd terug bij Kruidvat en lag al een tijdje te wachten op een zomerse swap.

Volgens mij moeten ze me bij de Post helemaal gek verklaren vermits ik bij iedere swap een anonieme naam invul als afzender. Gelukkig deden ze niet moeilijk over het feit dat Mevr. Zonne Straaltje niet mijn officiële naam is toen bleek dat er iets was misgelopen bij de Post. Nee, niet door de naam. De man in het loket had geen flauw idee hoe het kwam maar om de één of andere reden hadden ze het pakket niet naar mijn lootje verzonden maar het van het postpunt verzonden naar het postkantoor dat ongeveer 300m verder ligt.

Hierdoor moest mijn lootje Petra iets langer op haar swap-pakket wachten. Gelukkig is het uiteindelijk wel veilig bij haar geraakt.

Ik kocht haar favoriete violet-snoepjes voor haar. Plus Girl at heart van Kelly Oram en Prince in Disguise van Stephanie Kate Strohm. Twee boeken die op haar wenslijstje stonden.

Ook deze mooie set orakelkaarten van Spirits of the Animals stond op diezelfde lijst.

Ook deze beker met de quote “I love you to the moon and back” vond ik op die lijst en vermits ik van de vorige keer dat ik voor Petra een pakket mocht samenstellen weet dat die quote belangrijk voor haar is wilde ik de beker echt te pakken krijgen. Het was even zoeken maar het is me uiteindelijk toch gelukt.

Naar deze gesigneerde editie van Aan alle jongens van wie ik hield van Jenny Han moest ik niet lang zoeken. De vorige keer dat Petra mijn lootje was kreeg ze het tweede deel uit deze reeks (dat toen op haar wenslijst stond) ook gesigneerd en ik dacht dat ze – ook al stond dit boek niet op haar lijst – als fan het eerste deel waarschijnlijk ook wel mét handtekening zou willen.

Deze leuke washi-tape van Doodlebug met flesjes en blikjes cola vond ik zelf wel bij de zomerse swap passen dus versierde ik er de envelop mee waar …

ik deze zelf geknutselde quote-kaart had in verpakt. Er stond een gelijkaardige print op haar wishlist maar ik had niet veel vertrouwen in de verzendtijd van de webshop waar de illustratie verkocht werd.

Wel een beetje grappig vermits deze prent qua kleurencombinatie meer bij de Halloween-swap lijkt te passen.

Ik maakte ook deze bladwijzers met quotes uit de boeken van Jenny Han voor haar en gebruikte daar printables voor die ik op Pinterest was tegengekomen. Plus knutselkarton met een bijhorende print zodat het stevig genoeg zou zijn. Het zou immers zonde zijn mochten ze binnen de kortste keren kreuken.

Plus een bladwijzer met een japans gelukspopje er op vermits ik die was tegengekomen in het moodboard dat op haar Gifster wishlist stond.

Vervolgens moest er enkel nog voor een zomerse kaart gezorgd worden vooraleer het pakket kon worden verzonden.

Dat werd uiteindelijk een scrapbooking-album in zomers zee-thema in plaats van een postkaart. Maar ik dacht dat haar zoontje al die vrolijke stickers van vissen, schelpen etcetera en de vele kleine pockets waar hij iets uit kon trekken wel leuk zou vinden.

4 gedachten over “Unboxing Summer Book Swap”

    1. Hoera! Alvast één iemand. Nu heb ik meteen een extra excuus om het neer te pennen in mijn inspiratie-bestand. 🙂

    1. Dankjewel, nu maar hopen dat ik voor Halloween ook leuk papier kan vinden want dat is doorgaans wat moeilijker.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.