2021 in lijstjes: 21 favoriete aanwinsten van 2021

Alsof ik jullie deze maand nog niet voldoende terugblik-blogposts heb voorgeschoteld (nog even volhouden, als ik me niet vergis is dit de voorlaatste) besloot ik ook nog eens om een lijstje te maken met mijn favoriete aanwinsten van het voorbije jaar. Want ook in 2021 kocht en kreeg ik een aantal heel leuke items. Van notitieboekjes en sticky notes tot jurken en Lego. Plus nog veel meer. Zoveel zelfs dat ik behoorlijk creatief wilde zijn indien ik me tot 21 puntjes wilde beperken.

1. Paarse Lamy-vulpen én inkt. Een linkse pen én paarse inkt.

2. Booksleeves. In het meervoud ja want ik kocht er dit jaar niet minder dan drie. De Deathly Hallows heb ik al het langste. Luna en Hermione bestelde ik later op het jaar meteen toen Annelies van Books Art Liberty ze op Instagram had aangekondigd. De schattige Hermione Nendroid die we op Made in Asia kochten staat er ook meteen mee op.

3. Het super schattig pompoen-potje dat ik in de Kringloopwinkel tegenkwam. Al was het exemplaar dat ik iets later bij Hema kocht minstens even schattig maar minder goedlachs.

4. Harry Potter Lego en ook hier is dat een overkoepelende term voor niet minder dan 5 sets. Eerst het Herbology en Potions Lego-boekje vervolgens The Burrows-set, daarna die van Hogsmeade en ten slotte ook nog de adventskalender.

5. Deze gepersonaliseerde kaarten die Annemieke van me maakte als Belle en Hufflepuff student. Maar evengoed de kaart die ze op bestelling maakte voor ons 10de jubileum.

6. Magische Hero Collector figuren en dan vooral Newt & de Occamy. De Nifflers vind ik ook leuk hoor maar deze zijn mijn persoonlijke favorieten. Deze Nifflers zagen jullie al eerder langskomen in de winactie naar aanleiding van mijn 15de blogverjaardag. Ik wil al een hele tijd foto’s maken zodat ik ook de andere twee beeldjes in detail met jullie kan delen maar na een blijkbaar nogal heftig transport (ze hadden toch beter voor Verdwijnselen gekozen in plaats van de muggle post te trotseren) moest er eerst Skelegro gebrouwen en toegediend worden. De occamy is nog steeds geblesseerd maar Newt lijkt ondertussen gelukkig niet meer op Sam Winchester die zijn schoen (én in dit geval meteen ook één van zijn voeten) was kwijtgespeeld.

7. Niet één maar twee Hufflepuff-jurken. De donkerste is de grootste favoriet want super zacht en comfortabel én de zoom geraakt tijdens het fietsen niet tussen mijn wielen. Een niet geheel onbelangrijk detail.

8. Deze magische notitieboeken én planners,

9. en sticky notes die te mooi zijn om te gebruiken.

10. Enkele nieuwe rolletjes washi-tape (én eigenlijk vrijwel alles van Doodlebug dat ik te pakken krijg vermits hun illustraties me vrolijk maken).

11. Nieuw briefpapier. Niet één pakje maar meerdere

12. en een dassenstempel van Mila Made.

13. Leuke én magische pins (Hermione, Advanced Potion Making, Hogwarts, …)

14. Zo heb ik steeds een Patronus bij me. Wel jammer dat dit spiegeltje niet betoverd is en ik het dus niet als communicatiemiddel kan gebruiken.

15. Een aanwinst waar ik nu een heel jaar lang van kan genieten … de scheurkalender van Dani DiPirro

16. Puzzels van maximum 500 stukjes. Al helemaal wanneer bij deze puzzel de focus op boeken ligt en de illustratie heel veel leuke details bevat zoals bij deze het geval is.

17. De Howler handtas van Loungefly die ik na lang wachten gelukkig toch nog te pakken kreeg. Joepie!

18. Eindelijk terug een kerstboom. Die moest uiteraard ook in deze lijst staan.

19. De MinaLima editie van Harry Potter and the Chamber of Secrets

20. Hedwig, oftewel het onverwachtse maar wel heel welkome pakje waarmee mijn broertje me vorig jaar heeft verrast.

21. Een Hogwarts Funko Pop. Toch net iets handiger qua volume dan het grote Lego Hogwarts kasteel. Harry die op weg is naar Platform 9 3/4 vermeld ik hier meteen ook even bij. Ik heb immers al een paar keer gefoefeld in deze lijst dus ik kan hem even goed op dezelfde wijze afsluiten. Misschien had ik hem bij nader inzien dan ook moeten beginnen met I solemnly swear that I’m up to no good.

Ze staan trouwens alle 21 in willekeurige volgorde. Het was al moeilijk genoeg om er 21 te selecteren laat staan dat ik ze ook nog eens ging rankschikken.

6 gedachten over “2021 in lijstjes: 21 favoriete aanwinsten van 2021”

    1. Die heb ik vandaag toevallig net aan. Ik vind hem heel leuk om te dragen maar hij is jammer genoeg te lang om mee te fietsen. Dus als ik hiermee naar de supermarkt moet fietsen dan moet ik het rokgedeelte eerst bij elkaar doen met een elastiek én dat is dus echt een zot zicht. 🙂 Het model lijkt inderdaad op Belle haar blauwe jurk hé.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.