Unboxing: It’s just a bunch of Hocus Pocus! & wat ik zelf aan mijn lootje gaf

Toen ik voor het eerst meedeed aan Kwante’s Secret Santa Swap had ik niet kunnen voorspellen dat ik het zo leuk zou vinden. Laat staan dat ik kon inschatten hoe verslavend het zou zijn. Nu merk ik wel dat meedoen aan elke swap een beetje te veel is geworden voor me (Valentijn en Pasen ga ik dus waarschijnlijk overslaan zodat ik er tegen de volgende zomerswap weer helemaal klaar voor ben) maar sommige swaps kan ik gewoon niet aan me laten voorbij gaan.

De zomerswap uiteraard maar ook de Halloween-swap. Ook al verkleed ik me niet met Halloween en haal ik in oktober enkel een aantal leuke pompoenpotjes en een theelichthouder boven in plaats van massa’s valse spinnenwebben, skeletten en heksenpoppen toch vind ik deze swap steeds heel leuk. Oké, oké, die spinnenwebben haal ik wel boven voor een Spooky Sock Sunday foto. Dat bewijst de al wat oudere foto hierboven wel.

Maar nu heel die introductie achter de rug is vandaag is het eindelijk zover. All hallows eve en dat betekent dat we bij zonsondergang onze opdracht krijgen en vervolgens mogen uitpakken.

Om het wachten wat sneller te laten gaan ben ik alvast mijn blogpost aan het voorbereiden. Dit keer krijg je dus eerst te zien wat ik voor mijn lootje Julie heb uitgekozen. Straks vul ik natuurlijk ook nog aan wat ik zelf heb gekregen.

Gegeven:

Mijn lootje Julie zit net als ik in de Casper categorie wanneer het op griezelen aankomt dus kreeg ze een pakket zonder enge zaken maar uiteraard wel – zoals jullie later kunnen zien – ingepakt in Halloween-kleuren. Eerst wil ik jullie even laten zien wat er juist in die pakjes zat. Vermits ze van Mickey en Minnie Mouse houdt kreeg ze daar een deel items van. Notitieboekjes, een compacte borstel en spiegel in één, een melkkannetje van Minnie Mouse, een lipgloss set van Mickey en Minnie, een Minnie balpen voor bij de notitieboekjes en een deskplanner. Plus één van de boeken van haar wishlist, een halloween beker én Dracula snoepjes.

Daarnaast ga ik haar ook nog een theelichthouder waarbij ze in oktober het oranje glas kan gebruiken en de rest van het jaar de grijze die beter bij het interieur van haar huis past. Ook deze witte chocolade pompoenen van Reese’s stonden op haar lijstje en omdat het een boekenswap is zorgde ik ook voor een Halloween bladwijzer.

Wat zit je trouwens snel over het budget van een kleine swap heen. Dat viel me dit keer wel heel erg op. Dus wat extra karma er bovenop zodat ik toch een pakketje kon samenstellen waar mijn lootje hopelijk blij mee is.

Misschien helpen deze schattige in plaats van enge cadeaulabels daar ook wel bij.

Ze passen alleszins perfect bij het scrapbooking album dat ik voor haar maakte ter vervanging van de vereiste Halloween-kaart. De producten van Doodlebug zijn echt zo leuk om mee te werken. Zij zijn echt 100% geschikt wanneer je iets Halloweenig wil knutselen voor iemand die meer van Casper houdt dan Freddy.

Gekregen:

Trick or Treat! Maar nu nog niet. Eerst nog even wachten tot de Opperheks daar het startsignaal voor heeft gegeven.

De opdracht was om een zo Halloweenig mogelijke foto te maken met ons nog gesloten pakket. Dus ik scharrelde snel alle Halloween-decoratie bij elkaar en maakte daarmee deze foto. Het theelichtje doofde echt drie tellen nadat ik de foto had gemaakt. De kans is groot dat de Sanderson zusjes (die je misschien nog net kan zien rechtsachteraan) daar iets mee te maken hadden.

Nadat de foto-opdracht was goedgekeurd mocht ik mijn doos uitpakken. Toch wel een beetje spannend om tussen die isomo-vlokken te zitten graaien. Stel je voor dat ik plots zo’n vieze namaakspin in mijn hand zou hebben. Gelukkig kwamen er enkel pakjes en schattige spookjes tevoorschijn.

Dat bleken er trouwens veel meer te zijn dan verwacht want toen ik dacht dat ik enkel nog een boek ging tegenkomen bleek die laatste doos …

nog meer pakjes te bevatten. Zo’n verwennerij. Al helemaal wanneer je zo meteen ziet wat er allemaal in zat.

Het eerste dat ik tegenkwam was een paarse theediffuser. Die gaat sowieso van pas komen want het derde pakje dat ik opende bleek verse sinaasappelthee te zijn. Tussen die twee in kwam ik ook een Hufflepuff toilettas tegen. Een extra grote dus daar kan heel wat in wanneer we nog eens weggaan. Of ik slaag hem aan om knutselmateriaal in te bewaren. Daar ben ik nog niet helemaal uit. Mijn lootje Petra had ook zelf een kaart geknutseld met een leuke boodschap binnenin.

Het was echter nog niet gedaan. Ik kwam vervolgens eerst een flesje douchegel tegen dat volgens de verpakking naar appel en kaneel ruikt. Mocht je me een keer tegenkomen terwijl ik naar een appeltaartje ruik dan komt dat dus hierdoor.

Het volgende pakje bevatte M&M’s met brownie vulling en daarna kreeg ik zelfs een gepersonaliseerd cadeautje namelijk een oranje totebag met de naam zwartraafje en een heks die in een ketel aan het roeren is.

Dit was het moment waarop ik er vanuit ging dat de resterende doos nog een boek zou bevatten. Want het ging in dit geval om een kleine swap én ik had al een aantal leuke cadeaus mogen uitpakken.

Mijn lootje had zich echter helemaal laten gaan want die doos bleek veel meer te bevatten dan een boek. Drie leuke bladwijzers waaronder eentje die ik al een tijdje op het oog had. Die herfstige Belle – bladwijzer van AnotherView is echt prachtig.

Ik kwam ook een doosje Pickwick thee tegen dat ik nog niet geproefd heb. Berry dreams bevat zoals de naam al doet vermoeden verschillende fruitsoorten dus de kans is groot dat ik het lekker ga vinden.

Ik kwam ook nog een doosje met Turkish Apple thee tegen en eentje met 4 verschillende soorten vruchtentheesmaken. Dankzij Petra ga ik dus niet minder dan zeven nieuwe theesmaken kunnen ontdekken. Oké, zes want de Turkish Apple ken ik al maar dat is er wel echt eentje die bij dit seizoen past.

Ook mijn TBR werd weer wat groter. Op dat vlak is oktober een rampzalige maand geweest. Ik moet nog alle nieuwe boeken van de voorbije maand inscannen op Goodreads maar vrees nu al voor dat nieuwe cijfer. Anderzijds vind ik het wel een heerlijk geruststellend gevoel dat er nog zoveel leesvoer op me staat te wachten. Dankzij dit pakket werd de collectie aangevuld met Kind of a big deal van Shannon Hale en The wishing spell van Chris Colfer. Het eerste deel van zijn The Land of Stories-reeks waar ik dus nog niets van las maar wel heel benieuwd naar ben.

Het was nog een behoorlijke uitdaging om alle cadeautjes op één foto te krijgen maar het is me gelukt en deze overzichtsfoto bewijst nog meer hoe hard in de watten werd gelegd bij deze ‘kleine’ swap. 🙂

De leuke Halloween-kaart bovenaan is van ArdeaA, een Russische illustrator of illustratrice en heeft een heel mooi kleurenpalet. Ze is eerder uitnodigend en knus in plaats van eng en dus helemaal iets voor mij vermits ik nog steeds Team Casper ben qua griezelniveau. Bij deze laatste foto viel het me ook op dat de kleurencombinatie van die kaart terugkomt in de pakjes die ik kreeg. Ja, ik ben iemand die op zo’n dingen let.

Dankjewel lieve Petra voor het super leuke pakket dat je voor me hebt samengesteld.

8 gedachten over “Unboxing: It’s just a bunch of Hocus Pocus! & wat ik zelf aan mijn lootje gaf”

  1. Wat een leuke pakketten! Zowel dat van jou als dat van Petra. Zo fijn om regelmatig wat nieuwe theetjes uit te kunnen proberen he.

    1. Ja en het ziet er naar uit dat ik dat de komende weken vaak ga kunnen doen. Ik probeer me zelf wat bij mijn vaste favorieten te houden maar af en toe wat afwisseling qua theetjes is sowieso leuk.

    1. Ah, dat is fijn om te horen. Ik heb hem tot nu toe nog niet getest. Iets met veel thee in huis hebben en zo. 🙂

  2. Het is inderdaad zoals je schrijft heel lastig om bij een kleine swap binnen budget te blijven! De boekenprijzen van vertaalde boeken maken het er niet makkelijker op! Voor volgende rondes ga ik weer eens een rondje vragen of we er misschien 5 euro bovenop moeten doen!

    En heel leuk dat je met de zomer weer mee doet! Elke swap is ook wel veel hoor!

    1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf op deze manier wel fijn vind. Want als je er dan over gaat is het nog steeds een eigen keuze in plaats van een verplichting. Ik ga er immers vanuit dat 5€ meer voor sommige een groot verschil kan maken. Zeker indien ze aan meerdere swaps meedoen. De kans is groot dat ik er nadien weer spijt van ga krijgen maar het wordt inderdaad wat veel. Ik vind het knap van je dat je er zoveel organiseert.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.