Steeds een tikkeltje meer #8

steedseentikkeltjemeer‘Dit weekend heb ik nog eens goed kunnen doorlezen zodat mijn Goodreads-challenge weer 3 boeken dichterbij komt‘ ‘Zo weinig, ik heb er 6 gelezen‘. Of … ‘Ik ben opnieuw met de Start to Run begonnen (voor alle duidelijk – dit is een fictief voorbeeld hé) en hoop binnenkort terug 5 kilometer te kunnen lopen’ – gevolgd door ‘Dat stelt niet zoveel voor hoor. Allez ja, zelf loop ik elke week minstens het dubbele’ … Gelukkig heb ik zelf geen vrienden die bij iedere gesprek de neiging hebben om de andere te overtreffen. Sommige mensen lijken het echter als een heuse missie te zien om steeds dat tikkeltje meer te hebben. Hun huis is chiquer, hun inkomen groter, hun conditie beter, hun figuur vrijwel perfect, … En de gesprekken met hen ongetwijfeld een pak vervelender. Deze boeken-variant leek me dan weer wel grappig.

Huh, hoe kan het nu al sinds december 2018 geleden zijn sinds ik een post in deze rubriek heb gedeeld? Er staan er super veel klaar om gedeeld te worden maar blijkbaar vliegt de tijd zo snel voorbij dat we plots twee en half jaar verder zijn terwijl ik het idee heb dat er nog maar enkele maanden zijn gepasseerd. Wil degene die zich stiekem aan het amuseren is met een Timeturner daar alsjeblieft mee ophouden?

Hoog tijd dus om jullie weer wat boektitels voor te schotelen die er telkens een schepje bovenop doen. Misschien zelfs extra veel in één blogpost omdat jullie er zo lang op hebben moeten wachten.

P.S. I love you / Love you more

Story thieves / The book thief

Beginning an ending / Beginnings and endings

The nightingale / The bear and the nightingale

Alone / The great alone

Devious / Truly devious

Copper king / Silver king / The golden king

Here and now / Here, there, everywhere

Eyes to see / Eyes to see, ears to hear

The edge of nothing / The edge of nothing and everything

Once upon a kiss / Once upon a true loves kiss

Something about you / Everything about you

The witch and the werewolf / The witch, the wolf and the vampire

Two sisters / Three sisters

Three blind dates / 10 blind dates

Just three dates / Five dates only

The mermaid / The mermaid, the witch and the sea

It’s a love story / This is kind of an epic love story / The greatest love story of all time …

2 gedachten over “Steeds een tikkeltje meer #8”

    1. Haha, ik zit me soms ook af te vragen waarom ik een bepaalde combinatie nu juist grappig vind. Gelukkig blijf ik er wel steeds opnieuw leuke tegenkomen zodat deze rubriek kan blijven verschijnen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.