Blogger Lovin #29

Ik vermoed dat de laatste Blogger Lovin al een tijdje geleden zal zijn (Yup, oktober 2019) vermits ik in mijn mapje met bewaarde blogposts posts tegen kwam die al 22 maand oud waren. Jaja, bijna twee jaar oud. Met zo’n oude exemplaren durfde ik niet meer afkomen dus ben ik eerst maar eens gestart met het opruimen van dat mapje waarbij ik het gevoel had dat ik een tijdreis aan het maken was want plots zat Irene terug in een tiny house, ging Talitha terug op een rondtrip door Engeland en dwaalde Annabel rond op Rare London.

Maar ook terugblikposts over leuke swaps en reading challenges die al lang achter ons liggen, grappige/leuke/interessante lijstjes, mooie creaties, Sas die tips gaf voor het digiminderen (iets waar ik – bijna twee jaar later – nog steeds niet goed in ben), uitnodigende recepten, prachtige gedichten, lijstjes met dingen die mensen wilden doen in 2020 (toen we nog nooit hadden gehoord van Covid-19), een huwelijksaankondiging, pasgeboren kindjes, een blogtitel van Shout your heart out die ik nog steeds zing in plaats van lees én dan ook nog eens fout.

Juliette/Flo/Dexter/het meneertje spreekt (dat doen ze gelukkig nog steeds), wijze (lockdown)lessen van Kelly, een idee van Irene dat ik zelf nog steeds eens wil uitproberen (=self help boekje), de oprichting van zowel In line with Annemieke als Beyond Stories, … Zoveel heerlijke blogposts werden uit het mapje verwijderd vooraleer ik bij die van het voorbije half jaar terechtkwam. Van deze blogposts ga ik hieronder wel enkele in een lijstje proberen te gieten.

Listomania:

Lijstjes blijven sowieso altijd één van mijn zwakke plekken. Die duiken dus keer op keer op in deze rubriek. De ene keer zijn het foto’s, een andere keer geluksmomenten. De ene keer zijn ze enorm herkenbaar een andere keer niet. Soms kom ik mezelf er zelfs letterlijk in tegen.

20 foto’s van 2020 – Le Petit Requin
20 eerste keren in 2020 – Make it personal
Count your blessings – Fiekefatjerietjes
12 blogs in de kijker – Perfect Imperfect
Geluksmomentjes van de afgelopen weken – I live for my dreams
Het leven is te kort om … – Tussen Mars en Jupiter
Guilty Pleasure – Shout your heart out

Boeken:

Dat er ook blogposts rond het thema boeken aan bod komen is natuurlijk geen verrassing. Zo toont Annemieke nog maar eens aan waarom ik mooie covers aan haar blog link, herkende ik het stuk dat Emmy schreef over hoe ze het miste om in een fysieke boekhandel rond te snuisteren (gelukkig kom ik morgen wél nog eens in een grote boekhandel) en ontdekte ik hoe Charlotte haar maandelijkse tbr samenstelde. Daarnaast bekeek ik met veel plezier welke boeken anderen aan hun collectie toevoegden, hoe ze hun leesvorderingen bijhouden en las ik op wereldboekendag een mooie én herkenbare blogpost bij Fieke, …

Beautiful Covers That Make Me Want to Buy the Book (But I haven’t Yet)
Snuffelen naar boeken – Zon en Maan
Wat ik wil lezen in februari – Charami
Book Haul 62 – March and April – A dance with books
Mid Year! Time To Freak Out! – Mid Year Book Freak Out 2021 – A dance with books
Halverwege leesjaar 2021 – Charami
Wereldboekendag – Fiekefatjerietjes

Leuk:

Deze blogpost van Irene deed me vooral beseffen dat ik eigenlijk wel heel vaak dezelfde outfits draag. 🙂

30 dagen 30 outfits – Tussen Mars en Jupiter

Creatief:

Zowel Charlotte als Annemieke zijn creatieve blogvriendinnen. Ik heb onlangs iets bij Annemieke besteld en zodra die bestelling is toegekomen laat ik jullie met veel plezier zien dat ze niet enkel leuke bladwijzers maakt.

Naaiprojecten 2021 tot nu toe – Charami

My own made bookmarks – In line with Annemieke – A dance with books

Herkenbaar:

Deze blogpost deed me denken aan elke tag waarin ik niet weet wat ik moet antwoorden wanneer men vraagt wat mijn persoonlijke ambities zijn. Of hoe ik mijn blog wil laten groeien? Of wat ik wil bereiken in mijn leven? De meeste dingen doe ik gewoon omdat ik ze graag doe. Of omdat ik het interessant vind. Niet omdat ik grootse plannen mee heb.

Wat wil je daar dan mee doen? – Shout your heart out

Interessant:

Na het lezen van deze #kookboekweek was ik echt van plan om het boek te ontlenen of bestellen. Jammer genoeg bleken ze het niet te hebben in de bibliotheek en kon je het ook niet zomaar in eenders welke boekhandel kopen. Ik ga immers geen boek kopen zonder het eerst te doorbladeren.

#kookboekweek december 2020 en jauari 2021 : Vegan Klassiekers – Fiekefatjerietjes

Evi en de not to do lijst – Evi’s Journey

Traditionele Post:

Dankzij dit soort blogposts ben ik gerustgesteld dat mijn postuil zijn bestemmeling(en) goed bereikt heeft. Ondertussen ben ik al volop aan het rondkijken, knutselen en brainstormen voor de volgende swap.

Unboxing – Liefs uit België – Kwante in Wonderland

Books & Bunny’s Paasswap – Charami

Persoonlijk:

Twee totaal verschillende zaken. Enerzijds een heel persoonlijke en open blogpost van Fieke en anderzijds een blikje in het favoriete fandom van Kwante. Zo leuk om te zien dat anderen een door jouw uitgewerkte Tag invullen.

Fieke en de (uitgestelde) roze wolk – Fiekefatjerietjes

Fandom Collection Tag  – Kwante in Wonderland

Mooi:

Wie weet denk ik er zelf ook nog eens aan om op Gedichtendag een tekst te delen die ik zelf heel mooi vind. Tot nu toe heb ik die dag vooral telkens genoten van de selectie van andere bloggers. Kelly bijvoorbeeld.

Gedichtendag 2021 – Tales from the Crib

Lekker:

De vele gebakjes die ik dit jaar al heb gemaakt dankzij Fieke’s bakchallenge. Natuurlijk ga ik dan ook met veel plezier kijken wat zowel zij als andere deelnemers hebben klaargemaakt en daar is deze blogpost ideaal voor.

2021 bakchallenge – update april + mei + juni – Fiekefatjerietjes

Nu maar mijn uiterste best doen om de volgende Blogger Lovin wat sneller te laten verschijnen. Dan heb ik waarschijnlijk ook geen last van meerdere opgeslagen blogposts die niet langer online staan. 

 

13 gedachten over “Blogger Lovin #29”

    1. Het viel me tijdens het samenstellen wel op dat ik van bepaalde bloggers opvallend meer blogposts opslaag in het Blogger Lovin mapje op Feedly. Lange tijd stond er vrijwel elke blogpost van jou in dus dan ben ik toch maar een selectie beginnen maken. 🙂

    1. Hopelijk ga ik er dit keer wat sneller werk van maken want nu was het wel heel lang geleden en natuurlijk duik jij er meermaals in op. 🙂

  1. Jaa Charlotte maakt ook mooie dingen <3 En dank je voor de linkjes.

    Ik kan mij wel voorstellen dat deze er wat bij in is geschoten met het hele covid enzo. Dat koste toch ook wel veel energie met alles er omheen.

    1. Ik denk eigenlijk niet dat het door Covid komt. Sommige doorgaans terugkerende rubrieken lijken soms een tijdje uit mijn gedachten te verdwijnen. Of eerder … ik denk dat het nog niet zolang geleden is dat ik een lijstje deelde en wanneer ik het ga nakijken blijkt er plots super veel tijd verstreken te zijn. Af en toe vraag ik me echt af of iemand me aan het plagen is door met een Timeturner alles te ontregelen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.