Soms stop ik lang genoeg met lezen om een foto te maken

Ik weet niet hoe dat bij jullie zit maar bij mij staan er meestal heel wat bizarre foto’s op mijn gsm. De inhoud van een digitale boodschappenmand, een product dat ik in een haul-filmpje op YouTube zag en zelf ook wil aanschaffen, een recept dat ik wil klaarmaken zonder de laptop naast me te moeten zetten aan het aanrecht, details uit mijn bullet journal, mijn benen nadat ik me blijkbaar niet grondig genoeg had ingesmeerd en daardoor op drie specifieke plekken verbrand was, …

maar dus ook boeken. De ene keer een Fictionista-foto, de andere keer een boek dat ik misschien op mijn wenslijst wil zetten maar soms ook een quote die me aansprak of een fragment dat me aan het lachen bracht of waarin ik mezelf herken.

Van die laatste categorie deel ik er vandaag enkele met jullie.

I heard Slytherins en Hufflepuffs go together like peas in a pod.

Bookish and the Beast van Ashley Poston

Yup!

At this point in the movie there are only a couple of hobbits and some scruffy old guy that was supposed to be, but in my opinion totally wasn’t, attractive.

Destiny Binds – Tammy Blackwell

Lap, ik ben dus één van die mensen die wel van Aragorn houdt.

Het leven is te kort om te strijken.

Het is ingewikkeld – Kaat de Kock

Ik ben het helemaal eens met mijn nicht en ben de laatste jaren dan ook steeds minder gaan strijken. Het is ondertussen al weer enkele maanden geleden dat dat toestel nog eens gebruikt werd. Minder strijktijd = meer leestijd

Resetting the password only further frustrated her because the password had to include an uppercase letter, a number, a haiku, a gang sign, and the blood of a virgin.

Accidentally on purpose – Jill Shalvis

Zo herkenbaar!

Jammer genoeg ligt de nieuwe gelateria in die boog. En ik moet de plaatselijke economie toch steunen? Zeker aangezien het ijs huisgemaakt en biologisch is. Geef toe, ik zou toch een slecht mens zijn als ik er niet regelmatig een bolletje (of twee, drie) kocht?

Het is ingewikkeld – Kaat de Kock

Blijkbaar is creatieve excuses bedenken een familie-ding. 🙂

Like a little light reading, huh? she muttered. Personally, she went for Janet Evanovich’s Stephanie Plum series (she was a Ranger-girl herself) …

 Spell of the Highlander – Karen Marie Moning

Zo leuk om in een boek een verwijzingen tegen te komen naar een serie die je zelf ook leuk vond. #teamranger

“It’s that huge arts and crafts warehouse place near downtown.”
“I know what it is. You can’t take your wife there for a date!” Gavin snorted. “You don’t know my wife. It’s like a toy store for her. Our pen drawer at home is organised by color, and she has an entire basket full of washi tape.”
“What’s washi tape?”
“It’s, like, pretty tape for decorating. I don’t know. She loves that shit, though.”
Del nodded. “Nessa has two full drawers of it. Sometimes I catch her staring at them with this weird smile on her face.”

Undercover Bromance – Lyssa Kay Adams

Guilty én guilty. Wel maar een halve schuif dus dat valt nog mee hé.

10 gedachten over “Soms stop ik lang genoeg met lezen om een foto te maken”

  1. Tuurlijk is dat positief bedoeld! Ik moest meteen aan enkele vriendinnen – waaronder jij – denken toen ik die quote las.

  1. Yes, ben ik toch niet de enige die het niet eens is met die quote. Die paswoorden zijn echt rampzalig, het zijn er op de duur zoveel dat ik zo ook gewoon allemaal door elkaar begin te slagen of zelfs volledig vergeet.

 1. “You can’t take your wife there for a date!” => Oh yes, you can!!! 🙂

  Mijn telefoon staat ook vol met foto’s van passages die ik ooit eens graag wil overtypen. Ooit…

  1. Haha, ik dacht wel dat jij die ook super zou vinden. Zelf zou ik het ook niet erg vinden om zo’n date te hebben. Eerst naar de knutselwinkel, vervolgens naar de boekenwinkel en die date is sowieso een succes. 🙂

 2. Haha leuk om de foto’s te zien. Ik heb bijna alleen maar foto’s en filmpjes van Noa :’) haha. Ook zoiets… Probeer steeds meer andere foto’s te maken, lukt aardig voor m’n maandoverzichtjes. Lekker aan het lezen. Mijn leesflow is gestopt want ik ben weer aan het twijfelen in welk boek ik moet beginnen

  1. Hier gaat het lezen ook weer extra traag. Ik ben nog steeds bezig in het eerste boek van deze maand. Hopelijk komt die flow weer snel op gang bij ons allebei.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.