Hip Hip Hoera!

Het is vandaag mijn verjaardag en dat betekent dat ik de verjaardags-aftelkalender mag uitpakken die ik van mijn nichtjes kreeg. Ok, eigenlijk mocht ik daar eerder al aan beginnen maar vermits ik hem braaf heb opgespaard tot vandaag heb ik nu dus toch een beetje het gevoel dat ik aan Kwante’s Summer Swap heb meegedaan. Dat het daarnaast ook verkaartdag is vind ik minstens even leuk.

We gaan pas later deze maand een verjaardagsfeestje doen vermits ik momenteel nog aan het wachten ben op mijn tweede vaccin. Tegen dat die tweede prik er in zit kan ik er echter wel ineens een knuffelfeest van maken. Sowieso iets om naar uit te kijken dus.

Half augustus staat er trouwens nog een verjaardag op de planning want dan bestaat mijn blog 15 jaar. Het gezicht achter de blog is echter ietsje ouder. Al een geluk dat er geen maximum leeftijd staat op het lezen van bepaalde genres, alles aan Harry Potter linken en fandom spulletjes kopen want dat ga ik natuurlijk gewoon blijven doen ook al zit ik vanaf vandaag op Tram 4.

Ik ben trouwens alvast aan het brainstormen over een winactie naar aanleiding van die blogverjaardag maar moet nog even zien wat er haalbaar is. Misschien moet ik er tegen dan ook voor zorgen dat mijn Mediakit up to date is door mijn leeftijd daar eindelijk eens aan te passen. Of het gewoon verwijderen vermits ik toch keer op keer vergeet om het na een verjaardag te veranderen. Ik ben daar momenteel immers drie jaar jonger en dat zonder misbruik te maken van een Timeturner. ; )

Een ingetogen verjaardag dus vandaag maar wel eentje met fijn gezelschap (=manlief), iets lekkers van Marolus (en nee daar gaan we ons niet schuldig om voelen. Van verjaardagscalorieën kom je naar het schijnt toch niet bij). Toen ze het lekkere gebak kwamen leveren kreeg ik er zelfs bloemetjes bij. Wat een leuke en vooral heel erg lieve verrassing.  Ook het avondeten ligt al vast …

Hip Hip Sushi
to me!

18 gedachten over “Hip Hip Hoera!”

  1. Nog een gelukkige verjaardag gewenst! Enne dat van die fandom spulletjes, om het met de woorden van The Doctor (Who) te zeggen: What’s the point in being grown up if you can’t be childish sometimes 😉

    1. Dankjewel Evi! Ik vind het echt bizar snel gaan. Gelukkig ziet mijn blog er ondertussen iets anders uit dan 15 jaar geleden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.