Gelezen in juni 2021

Begin deze maand deed ik mee aan een Readathon van Céline. Deze editie liep slechts twee dagen en ik las voornamelijk strips, een boek dat ik eerder al gestart was en fanfictie. Van die verslaving ben ik duidelijk nog steeds niet afgekickt. Ach ja, er zijn ongezondere verslavingen zeker. Gelukkig las ik naast fanfics ook een aantal boeken en kon ik zo mijn TBR toch weer een klein beetje laten zakken.

 

Het eerste boek dat ik deze maand las was De verbannen koningin van Holly Black. Dat boek las heerlijk weg en ik heb er ook echt van genoten maar tegelijkertijd heb ik nog steeds het gevoel dat er meer had ingezeten.

Qua strips las ik de 3-delige serie Schaduwglas van Aly Fell en Avatar: De belofte van Gene Luen Yang en Gurihiru. Ook dit was een 3-delige serie.

Stralen van geluk van Jill Shalvis las ik uit tijdens de MyBookishReadathon. Jammer genoeg kon het boek mijn aandacht amper vasthouden. Wat waarschijnlijk de reden is waarom ik tijdens de readathon ook behoorlijk wat fanfictie las.

Vervolgens las ik Erfenis van Nora Roberts en ook dit boek kon me spijtig genoeg niet helemaal overtuigen.

Ondertussen ben ik bezig in De leerling – tovenaar. Het eerste deel van De magische wereld van Charlie – serie van Audrey Alwett en ik hoop dat boek vandaag nog te kunnen uitlezen dus tel ik het alvast mee bij dit maandoverzicht.

Qua fanfictie heb ik opnieuw geprobeerd om bij te houden hoeveel bladzijden ik gelezen heb en deze maand waren het zo’n 1 412 255 woorden oftewel 4707,5 bladzijden. Ik reken bij deze berekening 300 woorden per bladzijde.

In het kort:

De verbannen koningin – Holly Black – 336p.
Schaduwglas – Aly Fell – 3-delige serie – 168p.
Avatar: De belofte – Gene Luen Yang & Gurihiru – 3-delige serie – 228p
Stralen van geluk – Jill Shalvis – 318p.
Erfenis – Nora Roberts – 540p.
De leerling – tovenaar – Audrey Alwett – 350p.
Fanfictie – 4705,5p.

Cijfertjes:

Goodreads: 45/80
Gelezen boeken: 10
Eigen boeken: 1
Geleende boeken: 6
Recensieboeken: 3
Fanfics: nog steeds belachelijk veel
Totaal aantal bladzijden: 1940p. (boeken), 4705,5p. (fanfics)
TBR: 128

11 gedachten over “Gelezen in juni 2021”

  1. Amai, dat is behoorlijk wat fanfictie! Vroeger heb ik dat ook nog gelezen, vooral Harry Potter, maar nu al lang niet meer… Lees je ook vooral Harry Potter fanfictie of ook nog andere fandoms?

    1. Ik heb vroeger ook een periode gehad waarin ik heel veel fanfictie las. Vervolgens is dat wat stilgevallen maar een jaar of twee terug ben ik terug ‘hervallen’. 🙂 Ik heb er ook een aantal van Supernatural gelezen maar de laatste tijd uitsluitend HP fanfictie.

    1. Ik was helemaal fan van de tekenstijl maar heb het idee dat het verhaal nog meer had kunnen uitgewerkt worden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.