Aanwinsten Juni 2021

Maandelijks deel ik mijn nieuwe boeken alleen zijn dat er deze maand heel weinig. Exact één en eentje is geentje hé. Dus deel ik meteen ook enkele andere nieuwe aanwinsten. Geen schrik, ik heb mezelf geen book buying ban opgelegd of zo. Ik mis het gewoon om in een grote boekenwinkel rond te struinen en me daar te laten verrassen. Binnenkort haal ik die achterstand sowieso een keertje in.

Het enige boek dat ik in juni aan mijn collectie mocht toevoegen is De magische wereld van Charlie. Het boek is verschenen bij LS Amsterdam en werd geschreven door Audrey Alwett. In de leuke cover-illustratie werden boeken verwerkt dus dan telt het eigenlijk dubbel hé.

Verder werd mijn verzameling bladwijzers opnieuw wat groter door ondermeer een bestelling bij Oktoberdots (Deze zijn echter niet allemaal voor mezelf. Er werden er ondertussen immers al twee verzonden naar mede-boekliefhebbers.)

Ik kocht ook een elastische Hedwig-bladwijzer die in werkelijkheid jammer genoeg niet echt leek op de foto die ik online had gezien.

Daarnaast genoot ik een week lang van prachtige pioenrozen (ik was trouwens niet de enige die er van genoot),

kocht ik een zomerse jurk (zodat ik voorbereid ben op een volgende hittegolf),

haalde ik het laatste Supernatural seizoen in huis (het zal waarschijnlijk nog even duren vooraleer ik het ook daadwerkelijk bekijk vermits ik het einde nog steeds voor me uitschuif)

en kreeg ik een verjaardags-aftelpakket waarvan ik eigenlijk elke dag een pakje mocht openen. Ik ben echter aan het wachten op unboxing dag (oftewel mijn verjaardag). Valt het op dat ik Kwante haar swaps mis nu ik me niet had ingeschreven voor de zomer swap? Dankzij dit pakket gaat het op mijn verjaardag lijken alsof ik wel heb meegedaan.

Hebben jullie deze maand iets leuks gekocht?

4 gedachten over “Aanwinsten Juni 2021”

  1. Leuke aanwinsten! Die niet-boekige aanwinsten zijn misschien nog wel leuker om te zien dan alleen de boekige 🙂

    1. Hé, dat is gek. Hopelijk lukt het ondertussen weer wel. De leerling – toveraar is inderdaad super leuk. Ik heb net mijn recensie afgewerkt dus die verschijnt binnenkort online.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.