Aanwinsten Maart 2021

Ik weet niet hoe het met jullie gaat maar hier was maart een behoorlijk trage maand. Niet in hoe snel het voorbij is gevlogen dat gaat nog steeds heel vlug maar wel in het feit dat mijn eigen tempo een pak lager lag. Dat er weinig energie was merk je ondermeer aan het aantal blogposts dat hier verschijnt want dat waren er een pak minder dan ik in gedachten had. Het begint ook meer en meer op te vallen dat het ook effect heeft op het aantal nieuwe aanwinsten.

Die zijn er wel nog steeds hoor maar ook dat aantal ligt een pak lager dan voor die hele virus-uitbraak. Ik vermoed dat ik nadien die achterstand ga moeten inhalen.  In de tussentijd is mijn TBR wel heel gelukkig dat hij niet tilt slaagt. 🙂

Deze maand voegde ik twee nieuwe aanwinsten aan de collectie toe. Zo vulde ik de Elder Race serie van Thea Harrison verder aan met Shadow’s end.

en kocht ik Bridge of Souls van Victoria Schwab. De covers van die boeken passen zo mooi bij elkaar en werden gelukkig niet halverwege de serie aangepast. Oef!

Shadow’s end – Thea Harrison
Bridge of Souls – Victoria Schwab

Kopen jullie ook minder boeken nu je minder (of niet) in de gelegenheid komt om bij grote boekhandels te gaan rondsnuisteren?

4 gedachten over “Aanwinsten Maart 2021”

  1. Eigenlijk niet. Ik neem regelmatig een boek mee uit de supermarkt en als ik on-line boeken bestel, dan is dat niet voor 1 boek, a nee.

    1. Ah nee, want dan zou zonde zijn. Slecht voor het milieu ook wanneer zo’n koerier die hele rit moet doen voor slechts één boek. Als dat geen mooi excuus is. 🙂

    1. Ik las het op je blog. Zo fijn dat je collectie weer wat groter is geworden. Hopelijk lukt het je binnenkort ook een keer om ze te vervolledigen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.