2020 in lijstjes: 20 favoriete Instagram foto’s van 2020

Sommige tradities hou ik graag in ere. Het nieuwe jaar starten met een terugblik op de voorbije maanden is daar één van. Het is de ideale periode om mijn liefde voor lijstjes niet in te tomen en even terug te kijken naar een afgesloten hoofdstuk voor ik aan een nieuw verhaal begin. Ondertussen is de eerste maand van het nieuwe jaar al bijna om maar vermits ik het fascinerend blijf vinden om sommige zaken op te zoeken heb ik toch nog enkele terugblikposts voor jullie in petto. Niet zo heel veel meer hoor. Het einde komt nu echt wel in zicht. Maar vandaag deel ik dus wel nog even mijn 20 favoriete Instagram foto’s van het voorbije jaar met jullie.

Veel foto’s dus vandaag en weinig tekst. Helemaal anders dus dan wat jullie van me gewoon zijn.

Bij nader inzien had ik ook voor de titel 20 favoriete Pottergram-foto’s van 2020 kunnen kiezen. Er zit immers maar één foto bij die niet rond Harry Potter draait en zelfs op die foto zie je in de verte mijn Funko Pop collectie en Badgy the Badger knuffel.

Bladwijzers, bekers, Hufflepuff, zelfgemaakte kaarten en sjaal, grappige sokken, thee, boeken én een egel Patronus. Tja, ik denk dat het wel duidelijk is dat deze foto’s van mijn eigen Instagram-account komen.

De BestNine site leek dit jaar niet echt te willen meewerken waardoor ik jullie jammer genoeg niet kan laten zien wat de favorieten van mijn volgers waren. Maar nu weten jullie dus wel alvast welke ik zelf het leukste vind.

Welke vinden jullie het leukste? 

9 gedachten over “2020 in lijstjes: 20 favoriete Instagram foto’s van 2020”

    1. Ja, ik ga dit jaar precies toch wat meer mijn best moeten doen om mijn favoriete fandom wat extra in de spotlight te zetten hé. 🙂

    1. Dankjewel Petra! Zo leuk om te horen welke jouw favoriet is. Ik ben benieuwd welke Harry Potter kaarten en scrapbookprojecten er dit jaar gemaakt zullen worden.

    1. Phew, al een geluk want de laatste tijd heeft mijn Instagram-account meer weg van een Pottergram-profiel. 🙂

    1. Haha, mijn pogingen tot foto-bewerking waren niet altijd even geslaagd maar grappig was deze dan weer wel. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.