Kerstpost-actie #4

Nog nooit eerder waren mijn kerstkaarten zo vroeg op het jaar al klaar (half oktober) en dat komt natuurlijk door het vele thuis zijn én de extra vrije tijd. Dankzij die vervelende Corona gaat de feestdagen er dit jaar helemaal anders uitzien. Daarom kijk ik nog meer uit naar de zaken die we wél kunnen doen. Geen grote familiefeesten maar wel fijne kaarten per post. Dit jaar gaan die ongetwijfeld nog MEER deugd doen dan anders.

Wie net als ik meer fan is van traditionele kaartjes in plaats van digitale wensen kan zich vanaf vandaag tot en met 30 november aanmelden voor de Kerstpost-actie. Ondertussen zijn we alweer aan de vierde editie toe en ik heb er heel veel zin in. Al ben ik me wel nu alvast aan het afvragen wat voor wensen ik de mensen kan toesturen. Dat wordt in dit bizarre jaar precies een iets grotere uitdaging. Ik heb me al aan een eerste poging gewaagd maar zoals je hieronder kan zien is er nog wel wat werk aan de winkel …

Jingle Bells
Covid Smells
please please go away

You’re no fun so just go hide
in a place far far away

Hey!

Wat je verstuurd is natuurlijk je eigen keuze. Een gekochte kaart, een geknutseld exemplaar, een hele Kerst Snailmail-envelop … Schrijf je echter niet in om vervolgens niets te sturen want dat zou natuurlijk zonde zijn voor de persoon wiens lootje je krijgt.

Zoals ik eerder al aangaf loopt de inschrijving tot en met 30 november zodat ik jullie begin december kan laten weten naar wie je je kerstkaartje(s) mag versturen. Bij het inschrijven kan je aangeven of je liefst enkel binnen eigen land verstuurd of ook naar het buitenland. Ook het aantal kaartjes dat je wil verzenden kan je daar invullen.

Ik kijk er alvast naar uit. Hopelijk jullie ook!

8 gedachten over “Kerstpost-actie #4”

  1. Hi hi
    Super leuk!
    Ik kon maximum 3 aanduiden maar wil gerust/graag naar meer mensen sturen zodat we massaal van een (toch wel speciale) kerst kunnen genieten.

    1. Hey Kim! Wat leuk dat je wil meedoen. Begin volgende week ga ik aan het puzzelen met de deelnemers hun wensen (die drie als maximum is om het daar een beetje haalbaar te houden vermits niet iedereen evenveel kaarten wil versturen) dus normaal krijg je dinsdag of woensdag een mailtje van me met jouw lootjes.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.