Aanwinsten Oktober 2020

Vorige maand was mijn aanwinsten blogpost niet zo indrukwekkend. Exact drie boeken kwamen er toen bij. Mijn TBR vond dat natuurlijk niet erg want zo kreeg die een beetje meer kans om wat te zakken qua aantal. Deze maand kwamen er iets meer boeken binnen en de Halloween-swap van Kwante speelde daar zeker een rol bij. Mijn lootje gaf me immers niet minder dag drie nieuwe boeken cadeau.

Het eerste boek dat ik aan mijn collectie mocht toevoegen is D van Michel Faber. Mijn recensie verscheen eerder al maar jammer genoeg is het er nog steeds niet van gekomen om die prachtige cover op foto te vereeuwigen. Dat ik er steeds aan denk wanneer er onvoldoende zonlicht is voor een fatsoenlijke foto helpt natuurlijk niet. Jaja, het winteruur is er weer waardoor het maken van foto’s een kwestie van goede timing is geworden.

Die ene keer dat ik nog eens naar de plaatselijke Kringloopwinkel ging was mijn timing wel goed want toen kon ik De Magiërs van Lev Grossman mee naar huis nemen voor slechts 1,5€.

Met Halloween mocht ik mijn pakket van Kwante’s Swap openen en toen bleek dat mijn lootje Katrien met niet één of twee maar drie boeken cadeau had gedaan. De volledige inhoud van dat pakket toon ik jullie in een aparte post maar de boeken hoorden natuurlijk in deze Aanwinsten-post thuis.

Hocus Pocus & The All-New Sequel – A.W.Jantha
Seriously wicked – Tina Connolly
Midnight’s Kiss – Thea Harrison

Diezelfde dag besloten we de plaatselijke boekhandel te steunen. Nu ja, vooral manlief deed dat door zowel een strip als enkele boeken uit The Witcher – serie te kopen en zo zijn reeks verder aan te vullen. Zelf koos ik echter ook een nieuw boek uit. Dit jaar kan echt wel wat humor gebruiken om het leefbaar te houden dus heb ik nu alle drie de boeken van Niet Nu Laura in huis. Welkom Philippe en Giovanni!

Het jaar van de hamster – Niet Nu Laura

Drie boeken gekocht, drie boeken gekregen én dan nog eentje mogen recenseren. De boekenkasten zijn dus weer wat aangevuld.

Ben ik trouwens de enige die door de sierelementen en kleurencombinatie het idee heeft dat de D  zou kunnen vervangen worden door de S van Sinterklaas?

4 gedachten over “Aanwinsten Oktober 2020”

  1. ‘Het jaar van de hamster’, hahaha! Dat klinkt als een geweldig leuk boek.
    Ik ga binnenkort ook eens de boekhandel steunen, want ik heb nog enkele cadeautjes nodig, onder andere voor mijn neefje. Elk jaar krijgt hij een boek cadeau als ik naar de Boekenbeurs ga, maar ik wil de traditie niet verloren laten gaan…

    1. Dat is inderdaad een traditie die ik zelf ook zou willen onderhouden. Je neefje gaat daar ongetwijfeld heel erg blij mee zijn. Ik heb er zelf ook nog eentje in mijn wishlist klaarstaan voor mijn metekindje en enkele voor manlief (indien ze beschikbaar zijn want dat is tegenwoordig vaak een probleem) dus binnenkort worden er nog enkele aangekocht.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.