Gelezen in Juli 2020

Eerlijk is eerlijk … het aantal gelezen boeken ligt een pak lager dan het indrukwekkend aantal nieuwe aanwinsten dat ik mede dankzij mijn verjaardag aan mijn boekenkasten mocht toevoegen. Ik besef dat ik hier in herhaling blijf vallen maar lezen gaat nog steeds vrij moeizaam. Wat mis ik de tijd waarin het me probleemloos lukte om alles buiten te sluiten behalve het verhaal waarin ik op dat moment vertoefde. Nu lijk ik er steeds bij het minste te worden uitgetrokken en dat is enorm frustrerend. Ik blijf dan ook maar hopen dat het ooit plots weer wordt zoals vroeger en in de tussentijd blijf ik nog steeds van boeken genieten maar dan in een matiger tempo.

De eerste drie boeken die ik las waren verjaardagscadeautjes waar niet veel leeswerk bij kwam kijken maar heel wat herkenning en humor.

Big Mushy Happy Lump – Sarah Andersen
Dating for Geeks: Extended Edition – Kenny Rubenis
Dating for Geeks: Girls & Goblins – Kenny Rubenis

Vervolgens koos ik The Book Jumper, een boek uit dat al een tijdje op me stond te wachten. Als ik me niet vergis kreeg ik het bij één van Kwante’s boekenswaps. Ik probeer er later nog wat meer over te zeggen in een korte recensie maar voor nu hou ik het op het feit dat ik meer hield van het idee op zich (het in boeken kunnen wegduiken – letterlijk!) dan van het verhaal.

The Book Jumper – Mechtild Glaser

Hier na las ik een strip die mijn man had gekocht en nadien begon ik een boek te lezen dat ik ooit bij de Kringloopwinkel had gevonden. Zowel de samenvatting als de titel Me & Mr. Darcy spraken me aan. Vermits de prijs zo laag was dat hij verwaarloosbaar was adopteerde ik het boek waarna het een hele poos ongelezen in mijn kast stond te wachten tot het nu eindelijk uit zijn lijden werd verlost.

De droom van Sarah – Di Gregorio & Barbucci
Me and Mr. Darcy – Alexandra Potter

Breath of fire van Amanda Bouchet kreeg ik vorig jaar cadeau van Kwante en nu pas kwam ik er aan toe om het te lezen. Uiteindelijk bleek het een boek te zijn dat vooral dubbele gevoelens bij me opriep. Zo vond ik het begin verschrikkelijk ergerlijk, kwam er een scène in voor die me wel heel bekend voorkwam, en leek het verhaal met momenten met haken en ogen in elkaar te hangen. Anderzijds was het wel meeslepend en avontuurlijk waardoor ik er desondanks wel van heb genoten.

Wanneer ik deze blogpost aan het voorbereiden ben ligt The Lemon Sister van Jill Shalvis klaar als volgende boek. Bovendien stond de postbode daarnet aan de deur met nieuw leesvoer en vermits er daar twee bijzitten die snel gelezen zijn zullen die hoogstwaarschijnlijk ook nog aan bod komen voor deze blogpost verschijnt.

Breath of fire – Amanda Bouchet – 448p.
The Lemon Sisters – Jill Shalvis – 363p.

Ja hoor, zoals verwacht gingen deze twee comic-bundelingen vlot vooruit. Van Catana Comics had ik nog niet eerder een boek gekocht. Al leerde ik hen wel net als Debbie Tung van wie ik eerder het boek Book Love kocht online kennen via Instagram.

Little Moments of Love – Catana Comics
Happily Ever After  & Everything In Between – Debbie Tung

In het kort:

Big Mushy Happy Lump – Sarah Andersen – 128p.
Dating for Geeks: Extended Edition – Kenny Rubenis – 63p.
Dating for Geeks: Girls & Goblins – Kenny Rubenis – 48p.
The Book Jumper – Mechtild Glaser – 371p.
De droom van Sarah (De zusjes Duizendblad, 1) – Di Gregorio & Barbucci – 72p
Me and Mr. Darcy – Alexandra Potter – 368p.
Breath of fire – Amanda Bouchet – 448p.
The Lemon Sisters – Jill Shalvis – 363p.
Little Moments of Love – Catana Comics – 148p.
Happily Ever After & Everything In Between – Debbie Tung – 147p.

Cijfertjes:

Goodreads: 56/100
Gelezen boeken: 10
Eigen boeken: 10
Recensieboeken: 0
Bladzijden: 2156p.
TBR: 125

Weggedaan:
Me & Mr. Darcy – Alexandra Potter, Het zwarte hart – Stephanie Garber, De Graces – Laure Eve, A spoonful of magic – Irene Radford, Sinds je weg bent – Anouska Knight.

5 gedachten over “Gelezen in Juli 2020”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.