Vandaag ben ik jarig en ik geef mezelf iets cadeau

Ja hoor, dat lees je goed. Vandaag wordt dit zwartraafje een jaartje ouder én ongetwijfeld ook ietsje grijzer. Misschien moet ik binnen een 10-tal jaren mijn blognaam veranderen. 😉 Ik vermoed dat we dit jaar geen verjaardagsfeest met de familie gaan doen maar het rustig met ons tweetjes vieren. Plus iets lekkers erbij. Ah ja, want ik moet er van profiteren dat je op je verjaardag niet kan bijkomen hé. Het zou zonde zijn om die kans te laten schieten.

Een tijdje terug heb ik besloten om mezelf cadeautjes te geven. Zo plaatste ik een bestelling bij Lisanne van The Curly Witch Creations nadat ik al meermaals verliefd haar creaties had zitten bewonderen. Daarnaast besliste ik ook om mezelf iets te geven dat niet tastbaar is maar dat jullie wel gaan merken. Ik besloot namelijk om mezelf twee weken blogvakantie cadeau te doen. Na deze blogpost gaat het hier dus een tijdje stiller zijn.

Nee, ik zit niet zonder inspiratie. Dat inspiratiebestand van me wordt regelmatig aangevuld en hierdoor staan er nog minstens 80 concepten te wachten om uitgewerkt te worden. Het is ook niet zo dat ik plots niet graag meer blog. Maar ik merk wel dat het uitwerken van al die (soms gekke) ideeën niet alleen tijd maar ook energie vraagt.

Daardoor besloot ik eerder al om niet meer volgens een strak schema te bloggen. Ondanks die beslissing merk ik toch dat ik nog steeds probeer om meermaals per week iets te delen en dat ga ik dus nu even niet doen. Wie weet ga ik de komende twee weken wel meer lezen (ik heb zo’n klein vermoeden dat mijn tbr vandaag wel wat zou kunnen aangroeien), knutselen of puzzelen. Of komt het er van om eindelijk eens aan sommige van die blogconcepten te werken die al maanden (sommige zelfs nog langer) op me staan te wachten.

Alleszins gaat hier twee weken lang niets gepubliceerd worden en dat wilde ik even aankondigen zodat jullie je niet ongerust moeten maken wanneer het hier een tijdje stil is.

Tot binnen twee weken!

22 gedachten over “Vandaag ben ik jarig en ik geef mezelf iets cadeau”

 1. Ooooh gelukkige verjaardag! Groot gelijk dat je jezelf twee weken vakantie cadeau doet. Hopelijk doet het je deugd 🙂

  1. Merci Irene! Blijkbaar krijg ik vooral meer zin van om te bloggen. Echt weer iets voor mij natuurlijk. 🙂 Maar het brengt tegelijkertijd ook wel wat extra rust dus misschien is het wel voor herhaling vatbaar.

 2. Congratz met je blogverjaardag… ik schrok even en dacht dat ik je eigen verjaardag had gemist… (want dan stuur ik je graag een kaartje)

  geniet van de lossere blogplanning en van je offline tijd. Zo dierbaar juist. Zelf ook meer offline nu ik mama ben en lekker een leesflow te pakken heb.

  1. Hihi, ondertussen weet je al dat het mijn verjaardag was en niet die van mijn blog. Net één dagje voor Noa’s verjaardag. Hopelijk kunnen jullie vandaag van een heerlijke dag genieten terwijl jullie zijn eerste verjaardag vieren.

  1. Dat ga ik zeker doen. Ik heb gisterenavond trouwens voor het eerst uit jouw leuke beker gedronken en hij pastte perfect bij mijn outfit. 😉

  1. Mezelf kennende ga ik nu net nog meer bloginspiratie krijgen in plaats van even met iets helemaal anders bezig te zijn. 🙂

 3. Ik snap wel dat je even toe bent aan wat extra tijd voor jezelf. Gefeliciteerd met je verjaardag en doe vooral waar jij zelf zin in hebt! 🙂

 4. Ow, nog een verlate gelukkige verjaardag! Hopelijk was het een schitterende dag met een verlenging doorheen dit weekend 🙂

  En ik snap dat hoor, dat je blogpauze wil. Het mag geen verplichting worden, dus geniet maar van de rust! En het gevoel goesting te krijgen net nu je beslist even te stoppen ken ik maar al te goed 😉 Vandaar dat het bij mij regelmatig stil is en die stilte komt er meestal wanneer ik weer in de flow ben, haha.

  Nogmaals een gelukkige verjaardag en een prettig verlof!

  1. Dankjewel Charlotte! Gek hoe dat werkt hé. Maar het brengt me wel degelijk rust om even niet te bloggen dus ik ben blij dat ik mezelf die blogvakantie cadeau heb gegeven.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.