Zwartraafje’s Zomerse Post Actie 2020

Ja hoor, ik ben het niet vergeten. Eerder dit jaar organiseerde ik met de Een knuffel per post actie een extra traditionele post feestje voor mede postliefhebbers. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik de Zomerse Post Actie wil annuleren. Al ben ik dit jaar wel wat later met het aankondigen. Sorry daarvoor. Hopelijk hebben jullie desondanks toch zin om (opnieuw) mee te doen en één of meerdere kaartjes te verzenden naar mede fans van kaartjes en brieven.

Tot en met 14 juli kan je je HIER aanmelden voor deze actie. Nadien ga ik weer aan het puzzelen zodat je evenveel kaarten terug krijgt dan dat je er verzonden hebt. Veel voorwaarden zijn er niet verbonden aan de Zomerse Post Actie. Als is het natuurlijk wel de bedoeling dat je je enkel inschrijft wanneer je daadwerkelijk wil meedoen. Het is immers niet fijn wanneer jouw lootje een hele zomer op post zit te wachten zonder dat er iets toekomt.

Je kaart of brief zou moeten aankomen voor 15 augustus. Je mag zelf kiezen of je voor een kaart of brief gaat en of je er al dan niet iets kleins aan toevoegt zoals bijvoorbeeld stickers, een bladwijzer, een zakje thee, gedroogde bloemen, een zomers recept, …

Je mag deze aankondiging gerust delen met vrienden die er net als jij van houden om eens iets anders in de brievenbus te vinden dan reclame en facturen. Als er wat nieuwe deelnemers zijn is de kans natuurlijk ook hoger dat jullie gekoppeld worden aan iemand naar wie je nog niet eerder iets hebt verstuurd.

Hopelijk kunnen we binnen een tweetal weken samen weer heel wat fijne post verzenden. Ik zou het heel fijn vinden mochten jullie je ontvangen post willen delen op social media met de hashtag #zwartraafjeszomersepostactie of door me te taggen in je bericht. Dit is echter geen verplichting. Ik vind het gewoon fijn om die foto’s te verzamelen voor een terugblik-blogpost aan het einde van de zomer. Ok, en ook een beetje omdat het leuk is om samen met jullie mee te genieten van al die toffe post.

Tja, normaal zou hier vandaag een Aanwinsten-post verschijnen. Dat is ondertussen een blog-traditie geworden. Aan het einde van de maand sluit ik af met een overzicht van alle nieuwe boeken die ik aan mijn collectie mocht toevoegen. Herinneren jullie je nog dat ik had gezegd dat ik deze maand ging opletten vermits mijn verjaardag op komst is? Wel, dat is me dus heel goed gelukt want deze maand kwam er geen enkel boek bij. Vandaar dat hier vandaag dus even iets helemaal anders verscheen.

12 gedachten over “Zwartraafje’s Zomerse Post Actie 2020”

    1. Dat zal de Kerst-editie zijn. Die lijkt nu nog ver weg maar zal er waarschijnlijk weer veel sneller zijn dan verwacht.

  1. Ik heb weerom lang getwijfeld (de blogpost stond permanent open op mijn tablet sinds 01/07 😉 ), maar I chickened out again
    Cadeautjes vinden en/of maken voor iemand vind ik maar half zo eng dan een “brief” schrijven. Geen idee waarom… Ooit durf ik wel eens meedoen, want ik kijk wel altijd vol jaloezie naar de aangekomen brieven/kaartjes.

    1. Hihi, het is ook geen verplichting hé. Ik snap trouwens wel dat je het spannend vindt. Zelf weet ik in het begin ook niet goed wat ik op zo’n kaartje moet neerpennen maar vervolgens komt er altijd wel iets uit die pen. Bij een swap is het natuurlijk wel handiger vermits je lootje zich dan heeft voorgesteld hé. Hier is dat niet het geval. Al hebben de meeste deelnemers wel een blog of Instagram-account waar je kan gaan kijken indien je een idee wil krijgen van wat hen interesseert. Dat helpt natuurlijk ook al een beetje.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.