Aanwinsten April 2020

Tot nu toe waren de Aanwinsten-posts van dit jaar vrij ingetogen. De voorbije drie maanden kreeg ik een boek cadeau, kocht ik er 5 (waarvan twee tweedehands) en ontving ik zeven recensieboeken. Dat is natuurlijk goed voor mijn TBR maar eigenlijk geen eerlijke weergave. Ik bestelde namelijk een aantal boeken die nog niet zijn toegekomen. De beruchte vermiste bestelling van AwesomeBooks met tweedehandse Engelstalige boeken is immers nog steeds niet toegekomen. Deze bevat in totaal zeven boeken die momenteel blijkbaar van een reis rond de wereld aan het genieten zijn.

Verder bestelde ik deze maand ook twee boeken bij Buchbar in Antwerpen. Twee boeken met cartoons voor boekliefhebbers van enerzijds Grant Snider en anderzijds Andres de la Casa Huertas en Javier Garcia del Moral.

Daarnaast bestelde ik ook drie boeken voor mezelf en twee voor mijn metekindje bij Standaard Boekhandel. Door de huidige situatie weten ze niet wanneer de boeken die ik voor mezelf besteld heb geleverd zullen kunnen worden. (Oh ja, het gaat hier om één boek van Jill Shalvis en twee van Karen Marie Moning) Ik ben dus benieuwd wanneer die hier gaan toekomen vermits ik ook nog op een boek aan het wachten ben dat eind februari werd besteld.

Tenslotte bestelde ik ook nog zes boeken bij Amazon (vijf van Jill Shalvis en één van J.R.Ward). Tja, naast het steunen van de plaatselijke boekhandels wil ik uiteraard ook graag series vervolledigen in de juiste editie en waar ik die boeken bestel hangt vooral af van waar ze de editie hebben die ik zoek.

Ik hoop die boeken hier binnenkort allemaal met jullie te kunnen delen maar voorlopig lukt dat nog niet (én heeft mijn tbr nog steeds een dalende trend; 😉 )

Wel kreeg ik deze maand opnieuw een recensie-exemplaar toegestuurd. Dit keer kwam het zelfs ingepakt als cadeautje toe en met een aantal goodies er bij zoals een poster (met aan de binnenzijde ondermeer een brief van de schrijfster), kaarten, inpakpapier, zilveren glitters, een zakspiegeltje in de vorm van een hart, … en dat allemaal om te vieren dat De ijzige verloofde van Christelle Dabos uit is. Dankjewel LS Amsterdam voor dit recensie-exemplaar.  Zodra de O.W.L.’S. Readathon achter de rug is ga ik daar zeker aan beginnen.

Edit:

Ik sta er steeds van versteld hoe vaak dit wel niet voorvalt maar ook dit keer stond er dus een koerier aan de deur met nieuw leesvoer nadat deze blogpost gepubliceerd was. Enerzijds kreeg ik twee prentenboeken binnen die ik voor mijn metekindje wil voorlezen. Anderzijds groeide ook mijn eigen TBR weer wat verder aan doordat ik de volgende boeken aan mocht toevoegen.

Playing for keeps – Jill Shalvis
Hot Winter Nights – Jill Shalvis
Wrapped up in you – Jill Shalvis
Als ik me niet vergis heb ik nu de volledige Heartbreaker Bay serie.

Daarnaast kocht ik ook nog Blood Truth van J.R.Ward (het deel in de spin-off serie van de Black Dagger Brotherhood serie dat ik nog had) en Almost Just Friends. Opnieuw een boek van Jill Shalvis. Dit keer eentje uit een recentere reeks. Ik heb ze nog niet allemaal maar dit is het vierde boek uit de Wildstone-serie.

8 gedachten over “Aanwinsten April 2020”

  1. Wat leuk dat ze zoveel moeite doen om het echt als cadeautje te maken, is wel speciaal. Ik vind het wel een interessante kaft en titel. Benieuwd naar je recensie daarvan!

    1. Hey Tamara! Ja, ze hadden er een mooi pakje van gemaakt. Zelf vond ik vooral het bijpassende kaftpapier een heel leuk detail. Hopelijk kan ik binnenkort al in dit fantasyboek starten.

    1. Ja, het ligt hier naast me klaar en wordt waarschijnlijk het eerstvolgende boek dat ik ga lezen. Het was lange tijd het enige boek dat ik in april aan mijn collectie mocht toevoegen maar toen stond er last-minute nog een koerier aan de deur met een boekbestelling en mocht ik deze blogpost nog gaan aanpassen. 🙂 Nu heb ik weer wat ontspannende Jill Shalvis – boeken in het vooruitzicht als afleiding.

    1. Dat wordt hoogstwaarschijnlijk mijn eerstvolgende boek dus met een beetje geluk kan je hier binnen ongeveer een week de recensie terugvinden. Ik ben er zelf alvast heel benieuwd naar.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.