Kerstpost-actie #3

Een lange brief, een onverwachts kaartje, een Snail Mail envelop gevuld met allerlei verrassingen, … Stuk voor stuk voelen ze aan als kleine cadeautjes die vaak mijn hele dag opvrolijken. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik elk jaar opnieuw uitkijk naar de Kerstperiode waarin veel meer mensen hun pen en kaartjes uit de kast halen dan doorgaans het geval is.

Toen bleek dat Nathalie die twee jaar lang een Kerstkaarten-actie organiseerde via haar blog er mee ging ophouden vroeg ik haar dan ook of ze het goed vond indien ik het stokje van haar zou overnemen.

Ondertussen zijn we al aan de derde Kerstpost-actie toe en ik heb er opnieuw heel veel zin in. Houden jullie er ook van om naast digitale wensen ook wat traditionele kaartjes te krijgen? Super! Dan kan je je inschrijven voor deze Kerstpost-actie.

Wat je verstuurd is natuurlijk je eigen keuze. Een gekochte kaart, een geknutseld exemplaar, een hele Kerst Snailmail-envelop … Maar schrijf je niet in om vervolgens niets te sturen want dat zou natuurlijk zonde zijn voor de persoon wiens lootje je krijgt.

Net als vorig jaar loopt de inschrijving tot en met 30 november zodat ik jullie begin december kan laten weten naar wie je je kerstkaartje(s) mag versturen. Bij het inschrijven kan je aangeven of je liefst enkel binnen eigen land verstuurd of ook naar het buitenland. Ook het aantal kaartjes dat je wil verzenden kan je daar invullen.

Hopelijk hebben jullie er net als ik opnieuw zin in!

7 gedachten over “Kerstpost-actie #3”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.