Aanwinsten Oktober 2019

Deze maand was het eind-de-lijk zover. Het was de maand waarin het boek zou uitkomen waar ik al zolang naar aan het uitkijken was. Ik bestelde het in pre-order en had eigenlijk beter moeten weten. Want ja hoor, ook dit keer liep er weer iets mis waardoor ik nog langer op mijn boek moest wachten. Gelukkig kwam het uiteindelijk dan toch aan. Het was trouwens niet mijn enige nieuwe aanwinst deze maand. Kijk maar even mee …

Het boek waarover is het in de intro had is uiteraard de geïllustreerde editie van Harry Potter and the Goblet of Fire. Zo’n prachtig boek. Ik vind het echt heerlijk om het verhaal te herlezen en ondertussen de illustraties van Jim Kay te bewonderen. Dat hij zich bij zijn tekeningen houdt aan de fysieken kenmerken die J.K.Rowling beschrijft maakt het uiteraard nog fijner.

De illustraties in Niet Nog Eens Laura zijn ‘ietsje’ anders maar ze brachten me wel meermaals aan het lachen.

Dankzij een lieve vriendin kon ik deze reeks nog wat verder aanvullen. Dankjewel Nancy!

Uitgekookt!, Hapje!, Dorst!, Prikkelend! en Halsoverkop! van Lynsay Sands . Nee, ik heb nog steeds geen flauw idee waarom vrijwel elke titel uit deze reeks met een uitroepteken moet eindigen.

Baeckens Books stuurde me deze speelse editie van (Sprookjes in actie: ) Peter Pan toe en

mijn lieve Spook-a-Swap lootje was zo lief om me naast een heel deel fijne pakjes ook nog eens DRIE nieuwe boeken toe te sturen. Van haar kreeg ik City of Ghosts van Victoria Schwab, Grave Witch van Kalayna Price en Practical Magic van Alice Hoffman. Dankjewel lieve Elise!

Mochten jullie deze maand iets leuks aan je collectie toevoegen?

12 gedachten over “Aanwinsten Oktober 2019”

 1. Toffe aanwinsten en het wachten werd beloond hé 🙂 Ik heb het boek gewoon besteld op het moment dat het beschikbaar was en ik had het twee dagen later. Ik vind ze ook prachtig. Dat was dus mijn nieuwe aanwinst 🙂

  1. Ik ben echt benieuwd hoe zwaar Harry Potter and the Order of the Phoenix gaat worden want dit boek heb ik grotendeels aan tafel gelezen omdat het zoveel woog. Ja, het wachten werd gelukkig beloond. Het heeft wat langer geduurd voor het hier aankwam maar ik heb het gelukkig wel voor een mooie prijs kunnen aanschaffen zodat mijn boekenbudget wat minder snel daalt. 🙂

    1. Ik heb mijn exemplaar bij de Duitse Amazon besteld. Maar ik weet niet of ik dat nog zou doen vermits het telkens langer duurt wanneer ik iets in pre-order bestel. Tot nu toe heb ik er meer slechte als positieve ervaringen mee gehad.

     1. Ik heb al dikwijls bij Amazon besteld en altijd content van… maar ik heb daar nog niks in pre-order besteld. Wel al bij bol.com en daar was het toen wel mooi op tijd.

     2. Met de gewone bestellingen bij Amazon heb ik zelf ook nog geen problemen gehad. Enkel bij de pre-orders. Net daardoor was ik van plan om die in het vervolg maar zo te laten.

  1. Heel veel tekst heeft dit boekje niet dus ik vermoed dat vooral prenten kijken en met de bewegende vakjes spelen wordt. 🙂

  1. De prenten in dat boekje zijn echt heel speels dus ik vermoed dat het heel uitnodigend gaat overkomen bij jonge lezers. Ok, ik beken … het sprak mij daardoor ook al snel aan.

  1. Ik heb net de recensie uitgeschreven. Nu nog even inplannen zodat ze later deze week kan gepubliceerd worden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.