Gelezen in september 2019

Blijkbaar kom ik na het meedoen aan een leesmarathon steeds vaker in een leesdip terecht. Waar ik vorige maand nog heel veel las en daardoor alle N.E.W.T.’s behaalde die noodzakelijk waren om librarian te worden via de readathon die BookRoast organiseerde ligt het aantal gelezen boeken deze maand opmerkelijk lager. Het lukte me maar amper om me echt op het lezen te focussen waardoor ik zowel trager als minder las. Mijn Gelezen-lijst voor september werd dan ook wat korter dan dat van augustus.

Toch slaagde ik er nog in om een zestal boeken te lezen. Zowel fantasy als paranormal romance en contemporary kwamen aan bod.

Ik begon de maand met het lezen van twee recensie-exemplaren. Van beide boeken verscheen ondertussen al een recensie op mijn blog dus als je benieuwd ben naar wat ik er van vond dan kan je dat terugvinden.

De kleuren van schaduw – V.E.Schwab
Het begin van de rest van je leven – Cathy Kelly

De rest van de maand las ik enkel boeken uit mijn eigen collectie. Timeless stond al een tijdje in mijn boekenkast te wachten en nu ik dit boek gelezen heb kan ik verder gaan met de spin-off serie van deze Parasol Protectorate reeks. De Deal kocht ik dan weer net begin deze maand dus dat boek heeft minder lang moeten wachten voor het gelezen werd.

Timeless – Gail Carriger
De deal – Elle Kennedy

Eigenlijk telt dezelfde omschrijving voor de laatste twee boeken die ik deze maand las. Bonds of Justice stond immers ook al een poosje te wachten terwijl ik The bookish life of Nina Hill op 3 september bij de Waterstones in Brussel heb gekocht. Tja, ik was nu eenmaal heel benieuwd naar dat boek.

Bonds of Justice – Nalini Singh
The bookish life of Nina Hill – Abbi Waxman

Cijfers:

Goodreads: 72/120
Aantal gelezen boeken: 6
Aantal eigen boeken: 4
Aantal recensieboeken: 2
Pagina’s: 2487p.

8 gedachten over “Gelezen in september 2019”

  1. Ik las ook zes boeken, maar het merendeel was non-fictie waar ik vlot doorheen bladerde. Telt niet helemaal mee natuurlijk…

    1. Nee, het was uiteindelijk nog een mooi aantal bladzijden hé. Augustus was ook echt een uitschieter op dat vlak. Maar ik mis het wel dus ik probeer wat minder achter de laptop te zitten (dus minder actief op social media) en wat meer te rusten in de hoop dat ik daardoor op de duur weer wat meer ga kunnen lezen. De eerste week van deze maand heb ik enkel fanfictie gelezen, ik geraakte echt niet in het boek dat ik had uitgekozen en ben dan uiteindelijk maar in een ander boek begonnen in de hoop dat het dan wel zou lukken.

    1. Ik ook. Ik ben ondertussen in een ander boek gestart in de hoop dat het zo wel lukt om uit mijn leesdip te geraken. Poison Study lijkt daar wel al wat bij te helpen en ik ben ook aan het hopen dat de spookathon gaat helpen op dat vlak.

  2. Je hebt weer goed je best gedaan! Ik ben zelf nog wel heel benieuwd naar De Kleuren van Schaduw. Mijn vriend had dit boek een hele tijd geleden ook gelezen en hij is er ook helemaal weg van!

    1. Mocht je vriend nog leesinspiratie zoeken dan moet je hem Nimmernacht van Jay Kristoff maar eens aanraden. Het tweede deel van die serie is mijn favoriete boek van wat ik dit jaar tot nu toe las.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.