Aanwinsten Mei 2019

Mei was blijkbaar de maand waarin het kopen van boeken (voor mezelf) wat werd tegengewerkt. Zo ging ik naar de boekenoutlet van Pardoes in Antwerp Expo en kocht ik leuke boeken voor mijn metekindje en neef maar niet voor mezelf. Ondertussen wilde ik boeken bestellen bij de plaatselijke boekhandel maar de drie boeken die ik zocht stonden niet in hun webshop en er kwam ook geen reactie op mijn mail. Vervolgens ging ik gewoon naar de winkel en de boeken zijn besteld maar het gaat wel een tijdje duren vooraleer ik ze heb dus dat liep niet helemaal volgens plan. Hopelijk kan ik ze wel met jullie delen in de volgende Aanwinsten-post. Tenslotte was er ook nog het Boekenfestijn in Antwerpen maar dat viel dus opnieuw tegen. Eigenlijk vond ik het dit keer zelfs zonde van mijn tijd.

Misschien moet ik dus vanaf nu gewoon het Boekenfestijn overslagen en wanneer het volgende keer plaats heeft gewoon één of twee boeken bestellen die nog op mijn wenslijst staan. Ik kocht er trouwens wel een boek voor mijn metekindje dus haar TBR zal in de toekomst weer wat aangroeien.

Dankzij Silke kon ik echter wel nieuw leesmateriaal aan mijn collectie toevoegen. We ruilden een tijdje terug immers een paar boeken. Die ruilactie draaide duidelijk weer in mijn voordeel uit vermits zij er maar eentje zag die ze graag wilde terwijl ik er drie van haar in de plek kreeg.


A promise of fire – Amanda Bouchet
Queens of Geek – Jen Wilde
Breath of fire – Amanda Bouchet

Een beetje een vreemde maand dus qua aanwinsten vermits de minst grote boekennerd van ons twee (=manlief) het meeste boeken kocht.  Nu ja, mijn TBR slaagt ongetwijfeld een opgeluchte zucht.

Dankzij Kwante’s Summer Swap en de verjaardagswenslijst die ik op vraag heb samengesteld zijn er momenteel sowieso een aantal boeken die ik niet ‘kan’ kopen. Maar na mijn verjaardag en de Unboxing dag van de swap hé … Laten we het er op houden dat de Marauders Map zich dan heel snel zou tonen mocht ik hem in handen krijgen. . 🙂

Edit: Ja hoor, enkele uren nadat deze blog online kwam stond de postbode aan de deur met nieuw leesvoer. Misschien herinneren jullie je nog hoe enthousiast ik was om Het begin van Nora Roberts. De schrijfster wist de beangstigende sfeer in dat boek zo goed te omschrijven dat je de neiging kreeg om ramen en deuren te barricaderen. Nu is het vervolg net uitgekomen en ik hoop echt heel erg dat Vanuit het duister even goed gaat zijn.

9 gedachten over “Aanwinsten Mei 2019”

  1. Ik dacht dat het boek op 4 juni ging uitkomen maar volgens het blauwe mannetje is het pas een dagje later. Ergens wel jammer dat ik het geluk heb om het eerder te ontvangen maar het niet meteen kan lezen. Eerst even iets anders als afwisseling. Stel je voor dat ik teveel Nora Roberts-boeken achter elkaar lees en er plots genoeg van krijg.

 1. Oh, ik kijk zo uit naar dat tweede deel van Nora Roberts! Ik hoop echt dat het volgende week al bij de levering boeken zit en ik niet nog 2 weken langer moet wachten.

  1. Ik zit precies in een Nora Roberts-periode. Eerst Waanzin, dan Onderstromen, vervolgens Vergeten Verleden en binnenkort dus ook het vervolg op Het begin. Eerst toch maar even een ander boek lezen als afwisseling. Ik ben dus eindelijk in Heroine Complex gestart.

 2. Ik ga nu beginnen aan mijn haul van mei en ben heel benieuwd naar wat ik deze maand heb vergaard! Het lezen ging echt tragisch deze maand helaas!

  En ik heb ook altijd dat een boek juist op de mat valt wanneer je het artikel hebt afgerond haha

  1. Grappig hé, het lijkt wel alsof die postbodes daar een wedstrijdje van maken. 🙂 Hier ging het lezen in mei ook een pak trager in vergelijking met de maand voordien. Ik ben benieuwd hoe het deze maand zal gaan. Het ziet er alleszins naar uit dat mijn Aanwinstenpost deze maand wat groter zal zijn vermits ik een aantal boeken heb besteld. Romantische boeken, een jeugdboek, eentje met comics en twee fantasyboeken.

  1. Ja, haar boeken zijn het best te omschrijven als een combinatie van thriller en romantiek. Ze zijn niet persé super spannend maar wel meeslepend.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.