Aanwinsten januari 2019

Nee hoor, ik heb nog steeds geen boekenboom in onze tuin staan maar ik begrijp ergens wel dat jullie dat misschien niet gaan geloven. Deze maand kocht ik zelf immers exact één boek en toch zullen jullie zo meteen zien dat mijn bibliotheek desondanks 12 boeken rijker is geworden. Geen boekenboom en nee ik heb ook niet plots geleerd hoe ik stofpluisjes kan transformeren tot boeken. Hoe het dan wel komt dat ik op één maand tijd zoveel nieuwe aanwinsten bij elkaar sprokkelde? Wel …

Ik won er twee dankzij Kwante. Zij organiseerde rond Halloween een read-a-thon met zowel een Bookstagram-challenge als enkele losse foto-opdrachten. Ze maakte een collage van de foto’s die hiervoor werden ingezonden en liet de deelnemers zelf stemmen op hun favoriete foto. Ik had het geluk dat één van mijn foto’s uiteindelijk won en mocht een wenslijstje doorsturen. Iets later stond er in het weekend een koerier aan de deur met deze twee boeken.

Nevermoore – Jessica Townsend

Tangle of Need – Nalini Singh

Ik kreeg er echter ook nog eens drie. De eerste kreeg ik cadeau van de lieve Nancy. (Zij gaf me trouwens ook nog een heerlijke Hufflepuff-kom, een funko van Bellatrix Lestrange en een prachtige magneet van Dobby.) De twee andere boeken kreeg ik van Freya. Ik leerde haar via Facebook kennen omdat ze net als ik fan is van Gini Koch’s boeken. Toen ik onlangs een dagje in Utrecht was ben ik even bij haar op bezoek geweest om haar prachtige boekenkasten (vol paranormal romance, urban fantasy, … ) eens in het echt te bewonderen. Ik kreeg toen Imprudence en Trust no one mee vermits ze deze dubbel had. Lucky me!

Heroine Complex – Sarah Kuhn

Imprudence – Gail Carriger

Trust no one – Jayne Ann Krentz

Daarnaast kreeg ik ook heel wat recensiemateriaal toegestuurd. Van één van hen konden jullie gisteren al mijn recensie lezen. De kleuren van magie verscheen de week voordien al. Beide boeken kregen vijf sterren van me. De andere boeken moet ik nog lezen en jammer genoeg zit ik net even met een leesdip waardoor ik me niet goed genoeg kan focussen op al die fijne boeken die hier liggen te wachten.

De kleuren van magie – V.E.Schwab

De kaart der dagen – Ransom Riggs

Godsgraf – Jay Kristof

Talisbinder – Sebastien de Castell

Het magische archief: ontdek de betovering van de film – Signe Bergstrom en Mina Lima

Aartsrivaal – Marissa Meyer

Dat ene boek dat ik zelf kocht is De Notenkraker van E.T.A.Hoffman. Dit boek kocht ik tijdens de garageverkoop van Blossom Books. Het boek was sterk afgeprijsd doordat er inktvegen op de linnen kaft zaten maar ik had het geluk dat ik die gewoon kon weggommen.

 De Notenkraker – E.T.A.Hoffmann

Edit: Vlak nadat deze blogpost verscheen stond de postbode aan de deur met vier nieuwe boeken …

Then came you – Jill Shalvis

Still the one – Jill Shalvis

Oracle’s Moon – Thea Harrison

The Beast’s heart – Leife Shallcross

12 gedachten over “Aanwinsten januari 2019”

    1. Ondertussen kwam er al een pakketje van The Book Depository aan dus ook februari lijkt al een fijne maand te worden. 🙂 Ik denk af en toe dat ik mijn tbr hoor zuchten maar dat is ongetwijfeld mijn fantasie die op hol slaagt.

    1. Dat zou echt geweldig zijn hé. Stel je voor dat je iedere keer het boek dat je wil lezen in je eigen tuin kan gaan plukken.

    1. Echt hé, de voorbije maaand was het serieus de moeite. Ondertussen is mijn eerste online bestelling ook al toegekomen dus eind deze maand kan ik alvast vier boeken tonen. 🙂

    1. Altijd fijn hé wanneer er nieuw leesvoer toekomt. Al helemaal wanneer het er eentje van je favoriete auteur is.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.