Prettige Kerst én het laatste deel van mijn gepersonaliseerde adventskalender

Ook dit jaar maakte ik heel wat kerstkaarten. Exact zestig. Ik was ook iets slimmer als vorig jaar en hield het ontwerp wat eenvoudiger. Bovendien was ik ook zo verstandig om het knutsel -en schrijfwerk wat te spreiden zodat ik niet alles te snel achter elkaar moest doen. Maar dan nog was het jammer genoeg onmogelijk om jullie allemaal mijn beste wensen toe te sturen. Daarom ga ik naast de traditionele post toch ook maar even het wereldwijde web aanspreken om die wensen tot bij jullie te krijgen.

“Laat je overdonderen,
blijf je verwonderen.
Zie in het dagelijkse
het bijzondere.”

Ik hoop dat elk van jullie van een warme feestperiode mag genieten
en een gelukkig 2019 voor de boeg heeft.

Lieve mensen om je heen, veel geluksmomenten die lichtpunten kunnen vormen wanneer het even wat tegenzit, mooie verhalen om te ontdekken, voldoende rustmomenten om van alles te kunnen genieten, …

Het tekstje kwam ik online tegen maar blijkbaar zijn er zoveel bronvermeldingen terug te vinden dat het onmogelijk lijkt om de oorspronkelijke bron te achterhalen. Wie het ook schreef het sprak me wel aan vermits ik zelf iemand ben die graag stil staat bij kleine geluksmomenten en iedereen er liefst zoveel mogelijk wil toewensen.

Daarnaast wilde ik jullie echter ook nog even tonen welke leuke verrassingen ik dankzij Annelies nog mocht openen tijdens het aftellen tot Kerstmis.

In een eerdere blogpost toonde ik jullie al de eerste 16 dagen van deze adventskalender. Vandaag zijn de resterende acht aan de beurt. Tja, ik was er blijkbaar niet helemaal bij toen ik vorige keer besloot om de blogpost op te splitsen na 16 pakjes in plaats van 12. 🙂

Een van deze Winnie the Pooh stickers werd alvast gebruikt om een envelop af te sluiten.

Stickers om mijn bullet journal en post op te vrolijken.

Zo kan ik nog wat langer van die lekkere Cherry Trifle thee genieten.

Ook deze komen sowieso nog van pas. Ik schrik er soms van hoeveel van die stickers je gebruikt bij het maken van kaarten. Bij de kerstkaarten van dit jaar zitten ze bijvoorbeeld onder de cirkel waar de versiering is op aangebracht.

Deze is natuurlijk om de post op te vrolijken voor vriendinnen die van katten houden. 🙂

Ook hier heb ik er al eentje van gebruikt. Het rendier vind ik zelf het schattigste.

Nog wat extra materiaal om kerstkaarten te maken. Al gaat het nu natuurlijk wel weer even duren voor ik daar opnieuw aan begin.

Deze washi-tape vellen ga ik dan weer sneller kunnen gebruiken.

Nogmaals een super dikke merci Annelies! Je hebt wekenlang een glimlach op mijn gezicht getoverd.

8 gedachten over “Prettige Kerst én het laatste deel van mijn gepersonaliseerde adventskalender”

  1. Hopelijk heb je hele fijne kerstdagen gehad en je zelfgemaakte kerstkaarten zagen er weer top uit! Leuk om ook de laatste dagen van je Adventkalender te zien, ze heeft er echt iets moois van gemaakt!

    1. Dankjewel Michelle! Annelies heeft er echt iets leuks van gemaakt en me inspiratie gegeven om ook eens iets dergelijks voor iemand anders te doen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.