Gelezen in november 2018

Na de Spook-a-Thon leek het lezen plots stil te vallen. Dat heb ik in het verleden al wel vaker meegemaakt na een leesmarathon. Dan lees ik eerst opvallend meer en vervolgens net het omgekeerde. Het duurde dan ook een tijdje voor ik in november wat op gang kwam qua lezen. Ik begon de maand met een dichtbundel rond geluk, las een strip die me regelmatig liet lachen, haalde A case of Beasts uit de kast als opfrissingscursus voor de nieuwe Fantastic Beasts-film, genoot nog wat na van de Harry Potter Tour die ik eerder dit jaar bezocht in Londen, las enkele fanfiction-verhalen en uiteindelijk toch ook wel enkele leesboeken. Alleen deed ik er bij enkele van hen opmerkelijk langer over dan doorgaans het geval is.

Dichtgedachten over geluk – Martin Gijzemijter
Trickery: Curse of the gods – Jaymin Eve & Jane Washinton
Tour Guide Warner Bros Tour Londen
A case of Beasts
Schaduw van de vos
Dating For Geeks 8-bit
Destiny Binds – Tammy Blackwell
Serpent’s Kiss – Thea Harrison
To tame a Highland Warrior – Karen Marie Moning
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – J.K.Rowling

Voor Schaduw van de Vos bleek ik 11 dagen nodig te hebben. Ik had gewoon nooit de fut om me op het boek te focussen. Gelukkig leek het nadien wat vlotter te gaan. Ik besloot dan ook om me even te focussen op boeken met een hoge ontspanningsfactor. De laatste week van november bracht ik in Centerparcs door en daardoor kon ik ook nog Serpent’s Kiss, To tame a Highland Warrior en The Crimes of Grindelwald uitlezen. Ik maakte ook een begin in Magic Shifts van Ilona Andrews maar dat boek krijg ik vandaag niet meer uitgelezen.

Cijfertjes:

Goodreads: 133/100
Aantal gelezen boeken: 10
Aantal eigen boeken: 7
Aantal recensieboeken: 2
Aantal pagina’s: 2445p.

Van welk boek hebben jullie het meeste genoten in november?

4 gedachten over “Gelezen in november 2018”

  1. Ik genoot het meest van het luisterboek De tatoeëerder van Auschwitz. De verteller had een heel aangename stem en deed dit indrukwekkende verhaal heel goed tot zijn recht komen.

    1. Tot nu toe heb ik me nog nooit aan een audiobook gewaagd maar soms overweeg ik het wel eens. De Harry Potter audioboeken die door Stephen Fry werden ingesproken spreken me bijvoorbeeld wel aan.

  2. Ik vond het sci-fi boek revenger het leukst. Deze viel mij echt super mee. En ik heb ondertussen het vervolg ook op mijn e reader staan haha. Ik heb gisteren ook het screenplay gelezen om even wat tussen de recensie exemplaren te hebben. Even wat minder nadenken over wat ik lees haha.

    1. Ik probeer het nu ook nog wat meer af te wisselen door af en toe gewoon een graphic novel, strip of jeugdboek te lezen. Hopelijk is het vervolg van Revenger even leuk.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.