Unboxing: Letters & Lights rep-pakket

Een tijdje terug kregen jullie hier al te zien wat er in het rep-pakket zat ik kreeg toegestuurd door Babet van Oktoberdots. Niet veel later nadat ik haar leuke mailtje had gelezen zag ik Emmy’s bekendmaking op Instagram waarin ze aankondigde dat ik als één van de drie nieuwe reps was geselecteerd. Ik ga nog een conditie krijgen dankzij al die vreugdedansjes. 😉

Als rep mocht ik voor een bepaald bedrag zelf producten uitkiezen. Ik heb nog een beetje bijgelegd vermits er veel leuke items in de webshop zijn terug te vinden. Kort nadat ik mijn pakket had ontvangen maakte Emmy bekend dat enkele gelimiteerde kaarsen opnieuw in de webshop zouden verschijnen. Misschien maar goed dat ik dat pas nadien ontdekte want anders had ik waarschijnlijk ook nog de Night Court-kaars besteld.

Het leek me fijn om ook dit keer te laten zien welke producten de komende maanden op mijn Bookstagram-account zullen verschijnen. Ondertussen staan er immers al enkele foto’s klaar als concept.

Tja, deze had ik nog steeds niet en die mocht natuurlijk niet ontbreken op mijn Harry Potter-planken.

Ook het label van deze kaars sprak me meteen aan. Gelukkig bevalt de frisse citrus-geur me ook heel goed. Al zal ik daar meteen bij vermelden dat ik mijn boekige kaarsen eigenlijk niet aansteek. Daar vind ik ze veel te mooi voor. Ik beperk me dus tot het af en toe aan mijn kaarsen staan snuffelen.

De bijhorende kaart had ik al maar de thee nog niet. Binnenkort ga ik Nessie en Luna even kennis laten maken en deze vruchtenthee uitproberen.

Een thee-infuser in de vorm van een hoedje zou perfect zijn voor deze thee maar vermits ik dat niet heb zal ik het maar bij mijn manatea houden. 🙂

Dit lint was minder breed dan ik had verwacht maar ik vind het er wel prachtig uitzien. Ideaal voor tussen de boeken van mijn favoriete fantasy-reeks.

Ik bestelde ook enkele kaarten. Bij dit ontwerp wist ik meteen welke foto ik wilde maken én ik vermoed dat jullie even snel kunnen raden welke pijl ik zou volgen.

In deze herken ik mezelf heel erg. Ok, ik heb een andere haarkleur en mijn sokken zijn rood met witte stippen maar die quote … tja, die spreekt voor zich.

De perfecte bookmark voor bij mijn Leigh Bardugo-collectie.

Een boekige kerstkaart die langs beide kanten is bedrukt en …

deze mooie op de boeken van Sarah J.Maas gebaseerde washi tape om me er aan te herinneren dat het belangrijk is om altijd te blijven dromen.

Hebben jullie al eens iets bij Emmy besteld?

6 gedachten over “Unboxing: Letters & Lights rep-pakket”

  1. Wat heb je leuke dingen uitgekozen zeg! Ik heb de thee ook uitgekozen en ik ben erg benieuwd <3 Ik vind Emmy's shop echt heel tof en ik heb dan al op meerdere events wat bij haar gekocht!

    1. Ik heb ook al een mooie verzameling maar die zou ongetwijfeld nog groter worden mochten er hier in België ook zoveel leuke evenementen met kraampjes zijn.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.