Woont er hier nog steeds een booknerd?

In april 2016 besloot ik een blogpost uit te werken nadat ik terwijl ik door ons huis wandelde opmerkte dat je onmogelijk kon negeren dat er een boekenworm woont. Kleine maar ook grote details maakten dit wel heel erg duidelijk. Dus ging ik deze allemaal vastleggen in foto’s en deelde die vervolgens met jullie. Ondertussen zijn we meer als twee jaar verder dus het leek me tijd om eens na te gaan of het nog steeds zo duidelijk is dat hier een boekliefhebber woont. Al heb ik me dit keer wel beperkt tot de leefruimte beneden.

Een stapeltje boeken dat plaats moest maken voor nieuw leesvoer, een geheugensteuntje voor de mindere dagen, mijn favoriete bookmark en een leuk tasje waar momenteel wol in ligt.

Een Hufflepuff – dekentje, een tablet-sleeve die voor iets helemaal anders wordt gebruikt, de best geïsoleerde muur in ons huis én een aanmoedigende ruggensteun.

Een graaistapel voor de Spook-a-Thon die bezig is wanneer deze blogpost verschijnt en een verwijzing naar Fantastic Beasts, DOBBY, nog steeds aan het wachten én nog wat extra boekenkasten.

Magneet, pillendoosje, adresboek, kaartje dat bij mijn blog past én nog een magneet.

Boekige afwas, nog meer magneten en een tasje met testapparatuur.

Ja hoor, hier woont nog steeds een booknerd en weet je wie hier ook woont ….

een Star Wars fan.

13 gedachten over “Woont er hier nog steeds een booknerd?”

    1. Zo was het hier vroeger ook. Eerst één boek, dan een plank, vervolgens een kast en dan een hele bibliotheek. In het begin stonden er enkele een paar fotokaders naast maar de laatste jaren zijn er heel wat boekige spulletjes bijgekomen zodat bezoekers er echt niet meer omheen kunnen dat ik van boeken hou. 🙂

    1. Jammer dat we niet wat dichterbij elkaar wonen hé. Anders hadden we hier af en toe een theekransje kunnen organiseren.

  1. Wat leuk dat het echt zo duidelijk naar voren komt! Ik heb alleen over boekenleggers slingeren en natuurlijk stapeltjes boeken die niet meer in de boekenkast pasten. Dat is het wel zo’n beetje.

    1. Haha, die stapeltjes zijn zo herkenbaar. Enkele die weg mogen, enkele die apart liggen voor een leesmarathon, een ander stapeltje met gelezen boeken die ik nog moet fotograferen, …

    1. Oh ja, nog zo iets. Mijn schuif met theebekers is te klein geworden en ik heb hier meerdere blikken theedozen staan.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.