Unboxing: Verrassing uit Wonderland

Kennen jullie de film Pay it forward? Die film heeft veel indruk op me gemaakt toen ik een tiener was. Het idee dat een kleine attentie een soort butterfly-effect heeft dat de wereld kan omtoveren tot een warmere plek vond ik prachtig. Of een enkel lief gebaar ook daadwerkelijk zo’n groots effect heeft is uiteraard nog maar de vraag maar ik ben er van overtuigd dat die film er mee voor gezorgd heeft dat ik er meer op ben gaan letten. Een kaartje wanneer je weet dat iemand het moeilijk heeft, zelfgebakken koekjes wanneer je iemand ontmoet, een lieve of aanmoedigende online reactie, iemand helpen op straat, even vriendelijk hallo zeggen of een compliment uitdelen. Dat soort zaken. Kleine dingen waar je niets voor terugverwacht maar waarvan je weet dat ze een grijze dag plots meer kleur kunnen geven.

Alleen lijken die zaken een soort boomerang-effect te hebben. Eerder zei ik al dat ik via het bloggen heel wat lieve mensen heb leren kennen. Mensen die precies dezelfde film hebben gezien waardoor ik plots een stuk chocolade tussen de post aantref wanneer het tegenzit, een mooie bladwijzer, een gelezen boek van een blogvriendin die denkt dat het iets voor me is, een pakket met een prachtig notitieboek, lieve berichten via WhatsApp, fijne reacties op de blog, …

Of zoals gisteren het geval was een cadeau-doos. Zo maar uit het niets. Met liefde samengesteld en met een verbijsterd Zwartraafje als gevolg. Want ik meen het wel echt dat ik die kleine dingen doe zonder er voor iets terug te verwachten en dan staat er dus plots een koerier aan de deur met een doos vol karma.

Kijken jullie even mee naar wat lieve Kwante me toestuurde vanuit haar magische Wonderland?

Pixie-dust voor de mindere dagen die wel wat magie kunnen gebruiken.

Ik ga waarschijnlijk mijn Tetris-skills moeten bovenhalen om deze beker nog in mijn beker-lade te krijgen maar wat is hij leuk.

“Hallo, mijn naam is Liesbet. Ik heb een zwak voor lekkere thee en leuke bekers.”

Nee hoor, ik heb hem nog niet maar ik vond hem wel leuk zodra ik deze totebag online zag verschijnen en ben er dan ook super gelukkig mee.

Ik vrees dat mijn medicatie niet plots coole effecten gaat vertonen maar ze zit nu wel opgeborgen in een Potterhead-waardige doos. 🙂

Haha, deze omschrijving klinkt een beetje alsof Kwante mijn persoonlijke dealer is. Iets dat ik nog niet heb én waar ik verslaafd aan zou kunnen geraken.

Oh Oh …

Kijk nu toch … Kwante heeft me mijn allereerste booksleeve cadeau gegeven en dan nog eentje met raven.

Bovendien zien de voor -en achterzijde er anders uit dus eigenlijk heb ik twee sleeves in één.  Zoveel leuker dan het plastic tasje dat ik er doorgaans om heen wikkel ter bescherming.

Dankjewel lieve Kwante! Deze bookmark stond al eventjes op mijn wenslijst. Een tweetal jaar geleden kocht ik het bijhorende notitieboek en eerder dit jaar vond ik in Londen de kaart die er bij past maar de bookmark was ik dus nog niet tegengekomen. Een zwart raafje, een paarse achtergrond, een keltische zilveren ketting én boeken. Dat is inderdaad helemaal iets voor mij.

❤️❤️❤️❤️❤️

13 gedachten over “Unboxing: Verrassing uit Wonderland”

    1. Daar ben ik het helemaal mee eens. Iemand omschreef dit pakket als een warme omhelzing en zo voelen dit soort verrassingen echt aan.

    1. Dat komt ongetwijfeld goed en ik ga je nu ook héél vaak bij me hebben want die booksleeve gaat waarschijnlijk op heel wat uitstappen meegaan. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.