Aanwinsten oktober 2018

Oktober was de maand waarin ik twee recensieboeken mocht ontvangen maar evengoed twee gewonnen boeken kreeg toegestuurd en er zelf ook nog eens drie kocht. Twee van die laatste zorgden zelfs voor een grappige situatie toen ik mijn bestelling ging ophalen en het laatste boek dat ik kocht liet me vooral héél veel lachen.

De eerste twee aanwinsten waren deze twee boeken van Jennifer L.Armentrout die ik won bij Jessica van Reviews & Roses.

Obsidian – Jennifer L.Armentrout
Onyx – Jennifer L.Armentrout

Vervolgens kreeg ik van Uitgeverij Horizon een recensie-exemplaar van het nieuwe boek dat mijn nicht schreef. Ditmaal is dat geen Young Adult boek maar een chicklit. Vorige week verscheen mijn recensie waarin ik gelukkig kon bevestigen dat het wél degelijk een Feel good – boek is.

Het is ingewikkeld – Kaat De Kock

Ik besloot deze maand ook om mezelf twee boeken cadeau te doen die al een hele poos op mijn wenslijst stonden. Wat online opzoekwerk deed me ontdekken dat het blijkbaar voordeliger voor me was om de twee boeken los als hardcover te bestellen in plaats van ze in een box te kopen. Toen ik mijn bestelling mocht gaan ophalen klonk dat wel een beetje lachwekkend.

Mijn klantenkaart staat immers op naam van Zwartraafje met dit tot gevolg …

“Goeiemiddag, ik kom de Kraaien voor Zwartraafje ophalen.”

List en Leugens – Leigh Bardugo
Kraai & Koninkrijk – Leigh Bardugo

Ook VBK stuurde me recensiemateriaal toe. Van hen mag ik namelijk Het meisje in de toren van Katherine Arden recenseren.

De beer en de nachtegaal vond ik een mooi, betoverend verhaal dus ik hoop dat dit tweede boek van Katherine Arden dat ook is.

Het meisje in de toren – Katherine Arden

Het laatste boek dat ik deze maand kocht is Niet Nu Laura. Een boekje vol heerlijke cartoons die vaak ontzetend herkenbaar zijn en er voor zorgden dat ik vrijwel elke bladzijde me aan het lachen bracht. Perfect leesvoer dus wanneer je even in een dipje zit en jezelf een opkikker wil geven.

Niet Nu Laura

Uiteraard kwam er na het samenstellen van deze blogpost nog een nieuw boek toe. Ik kreeg namelijk Dichtgedachten over geluk van Martin Gijzemijter toegestuurd door VBK. Dankjewel!

Dichtgedachten over geluk – Martin Gijzemijter

4 gedachten over “Aanwinsten oktober 2018”

  1. Niet Nu Laura ziet er wel heel leuk uit. Ik heb Het Meisje in de Toren klaar liggen voor deze winter. <3
    Ik ben benieuwd wat je van de Armentrout boeken vind. Ik heb daar wat gemixte dingen over gehoord.

    1. Niet Nu Laura is echt héél tof. Dinsdag verschijnt er een recensie van. Ik vond het jammer dat ik vandaag haar boek niet bij had op de Boekenbeurs want ze ging onverwachts wel signeren. Nu maar hopen dat het de 10de wel lukt.

  2. Ik ben erg benieuwd naar wat je van het meisje in de toren vindt. Ik heb het niet gelezen, maar de beschrijving en de cover trekken me. 🙂

    1. Heb je De beer en de nachtegaal al wel gelezen? Dat boek gaat er eigenlijk aan vooraf. Ik moet echter nog steeds beginnen aan Het meisje in de toren dus ik vrees dat je nog even gaat moeten wachten op de recensie.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.