Zelfgemaakte boekige items in aanbieding …

Wanneer je naast lezen ook van knutselen houdt dan kom je al snel bij boekgerelateerde knutselprojecten uit. Dat merkten jullie waarschijnlijk al aan de DIY-posts die hier in het verleden verschenen. Het is al eventjes geleden sinds mijn laatste creatieve blogpost maar ik heb in de tussentijd niet stil gezeten. Ik was namelijk tussen het lezen en bloggen door bezit met het voorbereiden van deze blogpost. Het leek me immers een leuk idee om een aantal van mijn boekige knutselprojecten aan te bieden.

Een Etsy-shop sprak me niet meteen aan. Deels doordat ik weet dat ik mezelf dan onder druk ga zetten om er steeds een aantal items in te hebben staan. Maar ook omdat ik dan zou moeten uitdokteren hoeveel je daarmee mag verdienen, welke gegevens je moet bijhouden en hoe je het moet aangeven bij de belastingen. Ik hoopte dat hele gedoe te omzeilen door er een ruilpost van te maken. Want ik vermoed dat je zonder probleem eigen creaties mag ruilen voor boeken die nog op je wishlist staan.

Bladwijzer in de kleuren van je Hogwarts-huis met een uil die wel degelijk aankomt in plaats van de weg te verliezen terwijl hij je brief wil bezorgen.

Van elk Hogwarts – huis ligt er voorlopig eentje te wachten.

(2€ / stuk)

Nog meer Harry Potter-gerelateerde boekmarks. Al zijn dit eerder boekjuweeltjes.

(4€ / stuk)

Ravenclaw sjaal & button  – Deze sjaal is 25cm breed en 1m44 lang

( 15€ )

Hufflepuff sjaal & button – deze sjaal is 20cm breed en 1m44 lang

In deze sjaal is ook een zilverkleurige strook verwerkt als Patronus.

(15€)

Voor wie graag eens een boekenkast wil versturen zonder zich arm te moeten betalen aan verzendkosten. 😉

(2€ / stuk)

After all this time? Always

Bladwijzer / boekjuweel

(4€ / stuk)

Voor wie er van houdt om tijdens het openslaag van een boek een nieuwe (fantasy)wereld te openen.

Bladwijzer / boekjuweel

(4€ / stuk)

Voor wie (net als ik) nog steeds van sprookjes houdt.

Bladwijzer / Boekjuweel

(4€ / stuk)

Ik heb de items een waarde gegeven en indien je er één of meerdere van wil is het de bedoeling dat je me een boek toestuurt ter waarde van die items én de verzendkosten. Die laatste kunnen natuurlijk verschillen per land en hoeveelheid items.  Dus stuur me gerust een berichtje indien je twijfelt. Dan kan ik voor je opzoeken op hoeveel (= welk boek) het in totaal zou komen.

Als je de verzendkosten wil vermijden wil ik gerust de items meenemen wanneer we elkaar een keer in het echt ontmoeten.

De kans is groot dat hier binnen enkele weken (of maanden) opnieuw zo’n post zal verschijnen. Zo ben ik momenteel aan een derde sjaal bezig en ben ik ook van plan om nog een aantal kaartjes, boekjuwelen en bladwijzers te maken.

 

9 gedachten over “Zelfgemaakte boekige items in aanbieding …”

    1. Dankjewel Nine! Nu de herfst op komst is ga ik er waarschijnlijk weer wat meer maken. Vroeger was ik echter heel vaak aan het haken of breien. De laatste jaren worden de haaknaalden en breipriemen echter steeds vaker vervangen door boeken. 🙂

    1. Die was ook heel leuk om te maken. Ik herinner me nog dat ik echt op zoek ben gegaan naar een eekhoorn of Londen-bedel voor die boekenlegger.

  1. Wat een super leuk idee! En volgens mij mag je best een behoorlijk bedrag bij verdienen, voordat je dit moet opgeven aan de belastingdienst. Maar via je blog kan natuurlijk ook altijd 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.