Aanwinsten Augustus 2018

Om de een of andere lijkt augustus nog sneller voorbij gevlogen te zijn dan de eerdere maanden. Misschien doordat het weer plots omsloeg? Geen flauw idee eigenlijk – al heeft die weerswiselling wel effect gehad op mijn aantal gelezen boeken en dan niet in positieve zin. Het is ondertussen een traditie geworden om aan het einde van de maand telkens mijn nieuwe aanwinsten met jullie te delen. Ook deze maand – sneller dan verwacht zelfs wat mij betreft.

Deze maand mocht ik twee boeken recenseren. Wie mijn recensies las weet al dat Nora Roberts er met haar nieuwe boek voor zorgde dat ik de neiging moest onderdrukken om ramen en deuren te gaan barricaderen. De Graphic Novel Nieuwe vrienden was dan weer een pak luchtiger maar tegelijk ook heel geloofwaardig en het boek liet me meermaals glimlachen.

Ik kwam ook een beetje kringloopgeluk tegen. Me and Mr.Darcy nam ik mee met een blogvriendin in het achterhoofd maar ik ga het boek waarschijnlijk zelf ook eerst even lezen. Het andere boek nam ik mee omdat je voor 0,25€ nu eenmaal niet kan sukkelen en ik eigenlijk wel benieuwd ben of die Lindsey Kelk iets voor mij is. Alleen ging ik er vanuit dat die reeks uit losse verhalen met aparte personages bestond en dat is blijkbaar niet het geval. Dit is – natuurlijk – ook niet het eerste deel dus tja …

Toen ik een tijdje terug het geluk had om de lieve Fieke van Fiekefatjerietjes te ontmoeten kreeg ik van haar dit boekje. Ik had de cover eerder online al zien voorbijkomen en ben er heel benieuwd naar.  Dat is er dus eentje voor binnenkort.

Verder kocht ik deze maand vooral veel boeken voor anderen. Voor manlief, mijn metekindje, vriendinnen, het kindje van één van mijn vriendinnen, mijn swapmaatje bij de Spook-a-Swap van Kwante, …

Wat is jullie favoriete nieuwe boek van de afgelopen maand?

 

7 gedachten over “Aanwinsten Augustus 2018”

  1. Misschien heb je de Boekenbeurs wel meer geluk qua boeken. Daar begin ik al weer naar uit te kijken trouwens.

 1. Augustus is veel te rap gegaan! Het lijkt gister dat we afspraken! Ik heb afgelopen maand weer heel wat moois vergaard maar ben vooral blij dat ik onderstaande boekjes vond op amazon!

  Welcome to the Dark House (Dark House, #1) – Stolarz, Laurie Faria

  Return to the Dark House (Dark House, #2) – Stolarz, Laurie Faria

  Dollhouse (Dark Carousel #1) – Allyn, Anya

  PAPER DOLLS: A Supernatural Horror (Dark Carousel Book 2) – Allyn, Anya

  1. Dankjewel! Ik hou ook echt van de kleurencombinatie op die cover. Alleen een beetje jammer dat het geen raven zijn. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.