Boekenreeksen die ik niet meer wil uitlezen én enkele waar ik nog niet 100% zeker van ben.

Een aantal jaren terug schreef ik een blogpost rond boekenreeksen. Daarin had ik het over series die ik nog heel graag wilde (uit)lezen. Maar ook over reeksen waar ik mijn twijfels bij had en zelfs enkele die ik niet meer in verder wilde gaan. Ondertussen is er behoorlijk wat tijd verstreken en werd het tijd om daar nog eens bij stil te staan. Ik ontdekte immers vrij veel nieuwe reeksen en besloot ook om andere op te geven. Tja, je kan nu eenmaal niet alles even goed vinden.

In mijn vorige blogpost lag de focus op de boekenreeksen die ik heel graag wilde uitlezen en enkele waar ik in wilde beginnen. Nu is het tijd om de series te vermelden waar ik niet meer in verder wil lezen en de reeksen waarover ik nog een beetje twijfel. Door tijdsgebrek, omdat ik de vervolgdelen (nog) niet heb, omdat er gewoon teveel tijd verstreken is sinds ik een vorig deel las of omdat wat ik tot nu toe las me niet helemaal wist te overtuigen.

Series die ik misschien ga uitlezen:

Everless – Sara Holland – #1
Ravenspire – C.J.Redwine – #1
Shadows of Salem – Jasmine Walt – #1
Winternacht-trilogie – Katherine Arden – #1
Bovenwereld – Scarlett Thomas – #1
The Fae Chronicles – Amelia Hutchins – #1
Library Jumpers – Brenda Drake – #1
Midnight Breed – Lara Adrian – #14
Vuur en As – Sabaa Tahir – #2
The Mortal Instruments – Cassandra Clare – #4
Mercy Thompson – Patricia Briggs – #3
Red Queen – Victoria Aveyard – #1
Spellcrackers.com – Suzanne McLeod – #1
De grens – Ilona Andrews – #1
Cruel Beauty Universe – Rosamund Hodge – #1
Necropolis Enforcement Files – Gini Koch – #1
Enchanted Inc. – Shanna Swendson – #3
Dodenrijk – Amanda Stevens – #
Touching Juliette – Tahereh Mafi – #2 (novelles ook)
The Lunar Chronicles – Marissa Meyer – #2
Renegades – Marissa Meyer – #1
De 5de golf – Rick Yancey – #1

Series die ik niet meer ga uitlezen:

De Graces – Laure Eve – #1
Zwartspreuk – Claudia Gray – #1
Everlife – Gena Showalter – #2
De kronieken van Narnia – C.S.Lewis – #1
The Sullivans – Bella Andre – #9
Red Rising – Pierce Brown – #2
The Selection – Kiera Cass – #2
The Prospero’s War – Jaye Wells – #2
Dream Guardians – Sylvia Day – #2
Carve the Mark – Veronica Roth – #1
Angels of the Dark – Gena Showalter – #1
A pound of flesh – Sophie Jackson – #2
Voor altijd – Marie Force – #2
The Lone City – Amy Ewing – #1
Phobos – Victor Dixen – #1
Flight and Glory – Rebecca Yarros – #2
Magisterium #2 – Black & Clare – #2
De bloementuin van Harper House – Nora Roberts – #1
Starcrossed – Josephine Angelini – #1
Morganville Vampire’s – Rachel Caine – #1
Lorien Legacies – Pittacus Lore – #3
House of Night – P.C.Cast – #7
Firelight – Sophie Jordan – #2
Vallend Koninkrijk – Morgan Rhodes – #1
Starters – Lisa Price – #1
Under the never sky – Veronica Rossi – #2

7 gedachten over “Boekenreeksen die ik niet meer wil uitlezen én enkele waar ik nog niet 100% zeker van ben.”

    1. Ik vond het eerste boek echt super goed maar het tweede deel sprak me al een pak minder aan. Waarschijnlijk heb ik gewoon iets te veel New Adults na elkaar gelezen want ik had het plots helemaal gehad met dat genre en sindsdien durf ik er niet goed mee aan te beginnen.

  1. Ik hoor nog wel goede dingen over de Bovenwereld en Winternacht trilogie tweede boeken. Ik twijfelde ook over het tweede Bovenwereld boek maar ik heb hem nu gekregen van mijn moeder en ga hem dus ook echt lezen…ooit…

    1. Ik kreeg het tweede Bovenwereld boek onverwacht toegestuurd en bevind me dus in dezelfde situatie … ooit zal ik het een keer lezen.

    1. Echt hé! Ergens ben ik er ook blij om want anders had het aanbod in de boekhandel een pak kleiner geweest. Stel je voor dat we maar uit tien boeken konden kiezen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.